Απαγορεύω. Αυτός είναι ο τίτλος από το νέο single της Πέγκυ Ζήνα που κυκλοφόρησε σύντομα από την Minos EMI.

Απαγορεύω

Η Πέγκυ Ζήνα συνεχίζει τις καταπληκτικές εμφανίσεις της στο Posidonio Music Hall, παρέα με τον Γιάννη Πλούταρχο και τους KINGS, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο το νυχτερινό κέντρο γεμίζει ασφυκτικά. Πέρα από τις sold out εμφανίσεις, το «Μου Λείπεις» σημείωσε τεράστια επιτυχία μιας και παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα τις χώρας, ενώ στο επίσημο VEVO της τραγουδίστριας στο YouTube, το κομμάτι κοντεύει να φτάσει τα 4.500.000 views.

Το νέο της τραγούδι, Απαγορεύω, είναι σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου. Το Απαγορεύω ξεκίνησε το ταξίδι του στο μουσικό στερέωμα τη Δευτέρα 6 Μαρτίου σε επιλεγμένα ραδιόφωνα, ενώ ανέβηκε και στο προσωπικό κανάλι (vevo) της Πέγκυ Ζήνας.

Το Απαγορεύω κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Απαγορεύω – Άκουσε το νέο singel

Πριν λίγες ημέρες η γνωστή ερμηνεύτρια είχε προχωρήσει σε μια μεγάλη αποκάλυψη για μια περιπέτεια υγείας που την είχε ταλαιπωρήσει πριν από μερικά χρόνια. Μιλώντας στην καθημερινή, πρωινή, εκπομπή «Πρωινό», της Φαίης Σκορδά, είχε δηλώσει πως εμφάνισε κάλους στις φωνητικές της χορδές, πριν από τρία χρόνο και έπρεπε να χειρουργηθεί για να αφαιρεθούν. Τότε πίστεψε πως ήρθε το τέλος της καριέρας της. Συγκεκριμένα είχε πει: «Πρώτη φορά θα το πω αυτό που λέω τώρα δημοσίως… Όταν έκανα μία εγχείρηση πριν 3-4 χρόνια σε τρεις κάλους στις φωνητικές μου χορδές, θεωρούσα ότι είχα τελειώσει σαν τραγουδίστρια. Ήρθε ένα μαγικό τηλέφωνο που έκανα, λοιπόν, στη Μαρινέλλα στο οποίο με έκανε να γελάσω πολύ, να κλάψω πολύ, να αισθανθώ άσχημα για το δώρο που μου έχει χαρίσει ο Θεός κι εγώ νομίζω ότι δεν το έχω πια κι έχω γεμίσει μα ανασφάλεια… Μετά από αυτό το τηλέφωνο, εγώ ξεπέρασα αυτό το ψυχολογικό πρόβλημα και η φωνή μου έγινε διπλή»

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η αγαπημένη, λαϊκή καλλιτέχνης χαίρει άκρας υγείας και συνεχίζει να μας χαρίζει όμορφα τραγούδια με την χαρακτηριστική φωνή της.

Σχόλια