Δείτε την αντίδραση της Θεοδωρίδου όταν συνάντησε ένα ξεχωριστό θέαμα στο πρώτο τραπέζι ακριβώς κάτω από την πίστα όπου τραγουδούσε. Πως το αντιμετώπισε το γεγονός η ίδια;

Δείτε την αντίδραση της Θεοδωρίδου

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο και η Νατάσα Θεοδωρίδου έδειχνε να το απολαμβάνει. Κάποια στιγμή σταμάτησε να τραγουδάει και πλησίασε το πρώτο τραπέζι…

Στο Δρέπανο της Πάτρας βρέθηκαν μετά από καιρό Νατάσα Θεοδωρίδου και Τάκης Ζαχαράτος. Η τραγουδίστρια ήταν φιλοξενούμενη στο Volcano με τους θαυμαστές της να “πλημμυρίζουν” κάθε γωνιά του μαγαζιού. Ο Τάκης Ζαχαράτος ξεκουράζεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και συναντά φίλους όπως κάνει κάθε φορά που βρίσκεται στην Πάτρα. Όταν λοιπόν ο δημοφιλής showman βρέθηκε σε ένα από τα τραπέζια του καταστήματος που τραγούδησε η Νατάσα, έγινε “χαμός”.

Η καλλιτέχνιδα του έδωσε το μικρόφωνο λέγοντας του “πες κάτι“! Εκτός από το “Ι love Patras” ο Ζαχαράτος τραγούδησε από “Πατρινό Καρναβάλι” μέχρι “Καρρά” σε ένα ντουέτο που κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού που έδωσε το “παρών”.
Η διάθεση όλων δεν άργησε να απογειωθεί. Αγαπητοί και οι δύο επώνυμοι καλλιτέχνες αποθεώθηκαν από το Πατρινό κοινό που έβγαζε φωτογραφίες και βίντεο. Φυσικά το μεγάλο live ολοκληρώθηκε αφού είχε βγει ο ήλιος με την Νατάσα Θεοδωρίδου να ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε κοντά της!

Δείτε την αντίδραση της Θεοδωρίδου

Στίχοι:

Σπάνε καρδιές
Σπάνε και μάτια τα λόγια που λες
Στ’ άδειο στενό
Την πόρτα μου άνοιξες για το κενό
Κοιτάς τα φωτισμένα τρένα
διαλέγεις ένα με παρατάς
Η απουσία προδοσία
Σαν αδικία δε μ’ αγαπάς
Ένας ανήσυχος καιρός
Και φίλος μου κι εχθρός
Σε φύσηξε σε άλλη αγκαλιά
Γιατί ν’ ακούω την καρδιά
Δεν είμαι εγώ γι’ αυτά
Ανήκω μια ζωή στη μοναξιά
Ένας ανήσυχος καιρός
Και φίλος μου κι εχθρός
Μου θύμισε πως όλα τα μπορώ
Κι αν ο θυμός με κυβερνά
Μια μέρα τελικά
Για αυτό που είσαι θα σε συγχωρώ.
Φύλλα ξερά
Δέντρα σπασμένα τα χείλη πίκρα
Λόγος λυγμού
Το απερίγραπτο του χωρισμού

Σχόλια