Η Animado κάνει cover μια μεγάλη επιτυχία που έχει ήδη κάνει αίσθηση στον κόσμο. Το ”Αν με δεις να κλαίω” της Έλενας Παπαρίζου, μια δυναμική μπαλάντα που ακούγεται παντού και αρέσει σε πολύ κόσμο.

Η νεαρή και ταλαντούχα Animado δοκίμασε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, να κάνει cover κομμάτι της Έλενας Παπαρίζου και από τι βλέπουμε κι ακούμε, έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και της αξίζουν τα καλύτερα.


Μετά την μεγάλη καλοκαιρινή της επιτυχία “Haide” σε στίχους και μουσική του Φοίβου που έφτασε στις κορυφαίες θέσεις του airplay chart σε ΕλλάδαΚύπρο και Βουλγαρίασυγκεντρώνοντας πάνω από 7.000.000 προβολές στο YouTube, η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει με ολοκαίνουργιο ραδιοφωνικό single.

Το “Αν με δεις να κλαίω” κυκλοφόρησε στο καλοκαιρινό EP της Έλενας “Summer Extended 2017” και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα MAD Video Music Awards 2017, κλέβοντας τις εντυπώσεις και συγκινώντας το κοινό.

Η μελωδική και άκρως δυναμική μπαλάντα με τη συμμετοχή του ανερχόμενου ΑναστάσιουΡάμμου είναι ένα από τα νέα κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στο ολοκαίνουργιο album της Έλενας που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Τη μουσική υπογράφουν οι Αναστάσιος ΡάμμοςΠαύλος Μανώλης και Diveno και τους στίχους οι Αναστάσιος Ράμμος και Παύλος Μανώλης.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το “Αν με δεις να κλαίω” θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες, και το αποτέλεσμα αναμένεται να εντυπωσιάσει και να συγκινήσει.

Σχόλια