Βρίσκεται πλέον εκτός εντατικής ο Άκης Σακελλαρίου με τα πράγματα να έχουν πάρει μια θετική πορεία.

Στην εντατική ο Άκης Σακελλαρίου

Ο Μάκης Προβατάς βρέθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου και επισκέφθηκε τον καλό του φίλο Άκη Σακελλαρίου. Όπως είναι γνωστό, ο ηθοποιός νοσηλεύεται εκεί τις τελευταίες ημέρες με την κατάστασή του να παραμένει σοβαρή, παρότι αποσωληνώθηκε.

Εκτός εντατικής ο Άκης Σακελλαρίου

Πλέον ο Άκης Σακελλαρίου βρίσκεται εκτός εντατικής και μίλησε με τον καλό του φίλο. Ο Μάκης Προβατάς μέσα από την Athens Voice μεταφέρει όσα του είπε ο καλός του φίλος. Αναλυτικά το κείμενό του είναι το εξής:

«Ο Άκης είναι ένας από τους τρεις-τέσσερις πιο παλιούς μου φίλους. Παρότι πήγα να τον δω αυτές τις μέρες που ήταν στην εντατική και οι φίλοι μεταξύ μας είχαμε διαρκή τηλεφωνική αλληλοενημέρωση για την κατάστασή του, σήμερα πήγα και τον είδα στο δωμάτιο που τον έχουν μεταφέρει εκτός εντατικής. Και ακολουθώ την παραίνεση του φίλου μου.

«Μάκη, γράψε πέντε-δέκα σειρές εσύ από πρώτο χέρι». Αυτό μου είπε ο Άκης την ώρα που έφευγα. Όλη την ώρα ήταν εκεί ο γιος του Ορέστης και κάποια στιγμή ήρθε ο άλλος φίλος, Στέλιος Μάινας.

Μέχρι και την Τρίτη, ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν στο Κέντρο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας (ΚΑΑ) του Α’ Παθολογικού Τομέα του νοσοκομείου, ωστόσο η μεταφορά του στη ΜΕΘ ήταν μονόδρομος, καθώς το ΚΑΑ θα διακόψει προσωρινά τη λειτουργία του προκειμένου να γίνει η προγραμματισμένη απολύμανση.

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Mamma Mia» εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή με υψηλό πυρετό, εγκαταλείποντας την παράσταση, καθώς δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός προσβλήθηκε από το βακτήριο της legionella (λοίμωξη των λεγεωνάριων).

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Έχει αφήσει σημαντικό αποτύπωμα στον καλλιτεχνικό χώρο, πρωταγωνιστώντας σε δεκάδες αγαπημένες παραστάσεις, ταινίες και σειρές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Ρούλας Πατεράκη.

Συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στην Αμερική, στην Δραματική Σχολή της Στέλλας Άντλερ και στο HB STUDIO.

Έχει τιμηθεί δύο φορές με το βραβείο Α’ και Β’ ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και με κρατικό βραβείο.

Εμείς να του ευχηθούμε να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα της υγείας του και να επιστρέψει στο θέατρο γιατί τον χρειάζεται!

Σχόλια