Η Δέσποινα Βανδή κάνει την δυναμική επιστροφή στην δισκογραφία με νέο τραγούδι που τιτλοφορείται “Αγκαλιά μου“.

Τα Γυρίσματα της Βανδή

Μουσική στο κομμάτι υπογράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ενώ στίχους η Όλγα Βλαχοπούλου.

Το τραγούδι αποτελεί τους τίτλους αρχής της νέας καθημερινής σειράς του Open Tv (πρώην Epsilon) με τίτλο “Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς“.

Ο «Πρίγκιπας της Φωτιάς», η νέα καθημερινή κοινωνική σειρά, σε σενάριο του Γιώργου Κυρίτση και σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα, έρχεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση του Open tv.

Συνηθισμένοι άνθρωποι σε ασυνήθιστες καταστάσεις. Καλά κρυμμένα μυστικά που όταν βγουν στο φως θα ανατρέψουν τις ζωές όλων. Η αρχή μ’ έναν φόνο, ένα σπίτι που καίγεται, 3 θύματα και η εκδίκηση που γεννιέται από τις στάχτες. Το παραμύθι που δεν πρόλαβε να τελειώσει η ηρωίδα θα φτάσει στο τέλος και ο πρίγκιπας θα τη σώσει από τη φωτιά.

Βέβαια, πέρα και πάνω απ’ όλα ο έρωτας. Ο μεγάλος , ο απαγορευμένος, ο μπλοκαρισμένος έρωτας. Η μοίρα θα χτυπήσει αθώους, όμως οι πραγματικοί ένοχοι δε γνωρίζουν ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, εκτός από την αλήθεια. Και η αλήθεια θα γκρεμίσει ζωές, καριέρες και πλούτη ανθρώπων που τα στήριξαν σε ψέματα και φόνους. Μια φορά λοιπόν και έναν καιρό….

Έχουμε ήδη ακούσει το πρώτο δείγμα του τραγουδιού που έχει προκαλέσει θετικότατες εντυπώσεις. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και επίσημα!

Αγκαλιά Μου – Δέσποινα Βανδή

Σχόλια