Μανώλης Λιδάκης

Μανώλης Λιδάκης

Η επιστροφή του Μανώλη Λιδάκη είναι γεγονός!

…και γίνεται μέσα από το νέο του δίσκο με τίτλο «Αύριο θα είναι αργά».

Ο Μανώλης Λιδάκης απέχει από την δισκογραφία 4.5 χρόνια και νομίζουμε πως ήταν η στιγμή να επιστρέψει. Μέσα  από το νέο του δίσκο «Αύριο θα είναι αργά» που θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου από τη Heaven, έχουμε ξεχωρίσει ήδη το πρώτο τραγούδι με τίτλο «Εγώ Θέλω Μονάχος Μου».

Για την δημιουργία αυτού του δίσκου εργάστηκαν ονόματα όπως όπως, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιώργος Κλεφτογιώργος, ο Γιάννης Μελισσίδης, ο Γιώργος Σιδέρης, ο Θοδωρής Γκόνης, ο Μανώλης Ρασούλης αλλά και η Βάσω Αλλαγιάννη.

Για την κυκλοφορία του νέου δίσκου, ο Μανώλης Λιδάκης αναφέρει χαρακτηριστικά «μπορώ  να περιμένω όσο πρέπει μέχρι να έχω το κατάλληλο υλικό. Αυτός ο δίσκος αντιπροσωπεύει απόλυτα το γούστο της ψυχής μου, που κατά την δική μου άποψη και εμπειρία, ταυτίζεται με την ψυχή των ανθρώπων που με αγαπάνε».  

Να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία  του δίσκου διήρκεσε 1,5 χρόνο ενώ η ενορχήστρωση έγινε αποκλειστικά με φυσικά όργανα κι αυτό γιατί «πιστεύω στο ανθρώπινο χέρι», δηλώνει ο ερμηνευτής, και περιέχει 14 τραγούδια, διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά και με μία συγγενική σχέση να τα διαπνέει.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Μανώλη Λιδάκη «Εγώ Θέλω Μονάχος»σε μουσική του Ορφέα Περίδη και στίχους του Θοδωρή Γκόνη εδώ

Σχόλια