Διονύσης Σχοινάς - 15 έτη φωτός backstage
Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά “15 Έτη Φωτός”, η Spicy κυκλοφόρησε το backstage βίντεο.
Χρειάστηκαν δύο μέρες για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ενώ πολλές μέρες προετοιμασίας και ρεπεράζ για να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι.

Την πρώτη μέρα τα γυρίσματα ξεκίνησαν από το παλιό αεροδρόμιο στο Ανατολικό. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ανδρέα Τσουράπα, ο Διονύσης Σχοινάς μπήκε μέσα στο cockpit ενός boing 500 θέσεων. Στη συνέχεια, όλη η ομάδα μεταφέρθηκε στο χώρο στάθμευσης και επισκευής αεροπλάνων για να “κρεμαστεί” με σκοινιά και ν’αρχίσει να “αιωρείται” στο διάστημα.
Τη δεύτερη μέρα, μετά από ατελείωτες ώρες ρεπεράζ, οι PickCodes, ανακάλυψαν έναν ιδιαίτερο χώρο στο Λαύριο, όπου αν και το κρύο ήταν τσουχτερό, ο Διονύσης Σχοινάς ως σωστός επαγγελματίας, συνέχισε. Εκεί, λοιπόν, μεταφέρεται στο διάστημα για να βρει το ταίρι του… 15 έτη φωτός μακριά!

Δείτε βίντεο του making of του “15 Έτη Φωτός”!
Διονύσης Σχοινάς - 15 έτη φωτός backstage Διονύσης Σχοινάς - 15 έτη φωτός backstage Διονύσης Σχοινάς - 15 έτη φωτός backstage

 

Σχόλια