Πέγκυ Ζήνα 2night show
Η Πέγκυ Ζήνα σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα”, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα talent shows και αποκάλυψε το λόγο που την ώθησε να δεχθεί την πρόταση να ενταχθεί στην κριτική επιτροπή του X-Factor.

Συγκεκριμένα δήλωσε:
“Δεν είχα ποτέ προκατάληψη με τα μουσικά σόου, τα τελευταία 12 χρόνια μου γίνονταν προτάσεις, αλλά δούλευα πάντοτε τέσσερις και πέντε μέρες την εβδομάδα. Έχω συνεργαστεί με τα περισσότερα παιδιά που έχουν βγει από τέτοια τηλεοπτικά προγράμματα. Με τον Θάνο Πετρέλη, τον Λούκα Γιώρκα, τον Κώστα Καραφώτη, τον Νίνο, τον Νίκο Οικονομόπουλο, που είναι ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του και ηχηρό παράδειγμα του πώς να διαχειριστείς την αναγνωρισιμότητα ενός talent show. Να σε ενδιαφέρει, δηλαδή, όχι αν θα σε αναγνωρίζει ο περιπτεράς, αλλά τι συνεργασίες θα κάνεις στην καριέρα σου. Κολλητός φίλος μου είναι ο Δήμος Αναστασιάδης, άλλο ένα μεγάλο ταλέντο που βγήκε από ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμμέσως, δίνω και μια απάντηση σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν διάφορα και κριτικάρουν αρνητικά τα τηλεοπτικά μουσικά παιχνίδια. Οι δύο από τους τέσσερις κριτές παγκοσμίως είναι τραγουδιστές που απευθύνονται σε πολύ κόσμο. Προσωπικά είχα τον χρόνο φέτος να το κάνω. Είχα προγραμματισμένη περιοδεία και έτσι είπα “ναι” σε αυτή την πρόταση.”

Ενώ συνεχίζει:
“Κυρίως, σκέφτηκα ότι τα τελευταία 20 χρόνια ως τραγουδίστρια απέκτησα κάποιες γνώσεις που μπορώ πλέον να χαρίσω στα νέα παιδιά. Ακόμη και τα παιδιά που αποχωρούν θέλω και προσπαθώ να τα συμβουλέψω ώστε να φύγουν με πολλές γνώσεις και αγάπη. Δεν είναι λίγο να αποκτούν δημοσιότητα λέγοντας κομμάτια καταξιωμένων καλλιτεχνών και στο YouTube να κυκλοφορούν βίντεό τους. Οι δισκογραφικές εταιρείες εξαιτίας της κρίσης δεν αναλαμβάνουν νέα παιδιά. Δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να επενδύσουν σε νέες φωνές.”

Σχόλια