“Κολλημένος” ονομάζεται το νέο τραγούδι για τον Zan Batist. Έτοιμος να κολλήσεις;

Κολλημένος το νέο τραγούδι

Με ένα άκρως ανεβαστικό, ρυθμικό και καλοκαιρινό τραγούδι, επιστρέφει δισκογραφικά ο Zan Batist, που θα σας κάνει να κολλήσετε!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας δηλώνει «Κολλημένος» και ανανεωμένος και δεν ευθύνεται μόνο το νέο ισοτονικό ποτό «Pure» που πίνει!

Κολλημένος το νέο τραγούδι

Διανύοντας την καλύτερη και πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του, μεταφέρει όλη τη θετική του ενέργεια μέσα από το νέο του τραγούδι, που αγαπήθηκε από τον κόσμο μέσα σε χρόνο dt, ξεπερνώντας από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας του, τις 100.000 προβολές στο youtube.

Σε στίχους και μουσική του ίδιου του Zan Batist, εκρηκτική ενορχήστρωση των Τέλη Μιχαήλ και Θοδωρή Πίτσα, παραγωγή του Λάμπρου Κριτσιμά και Λεωνίδα Καραδήμα, το  «Κολλημένος», που κυκλοφορεί από το «Stardom Music Group»,  είναι ότι η πιο φρέσκια και μοντέρνα μουσική κυκλοφορία!

Κολλημένος το νέο τραγούδι του ZanBatist!

Ακούστε το και απολαύστε το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ, δια χειρός των Themistocles και  Μike MARZZ, όπου ο ZanBatist και η συμπρωταγωνίστριά του Γιώτα Κυπριώτη, θα σας πείσουν να «κολλήσετε» με τον «έρωτά» τους και να το αφιερώσετε στους αγαπημένους σας.

Γιατί ο νέος ύμνος των ερωτευμένων αυτό το καλοκαίρι, λέγεται «Κολλημένος»!

Ακούστε εδω:

Σχόλια