Μια μοναδική εμφάνιση θα πραγματοποιήσει ο Yuri Boyka στο Απλά Ελληνικά.

Ο Yuri Boyka στο Απλά Ελληνικά

Ο Scott Adkins είναι ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς πολεμικών τεχνών στο Hollywood και θα βρεθεί στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου martial arts event της χρονιάς «Boyka: Athens Warrior Spirit» το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα από 5 έως 7 Ιουλίου. Μαζί του και ο επίσης διάσημος ηθοποιός Silvio Simac, ο οποίος έχει εξαιρετικές σκηνές μάχης με τον Τζέισον Στέιθαμ και όχι μόνο! To ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα υποδεχτεί τους δύο αστέρες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ώστε ο κόσμος να μπορεί να τους απολαύσει, όχι στο ρινγκ, αλλά σε μια απλή καθημερινή τους στιγμή διασκέδασης. Και ποιος είναι ο ιδανικότερος χώρος, από το Νο1 club των Νοτίων προαστίων!

Ο Yuri Boyka στο Απλά Ελληνικά

Ο “Yuri Boyka” μας έχει χαρίσει κάποιες από τις διασημότερες σκηνές μάχης στις περίφημες φυλακές -και όχι μόνο- του UNDISPUTED, αλλά το βράδυ της Παρασκευής θα απολαύσει το ποτό του, χωρίς ξύλο -ελπίζουμε!- και αίμα. Επίσης, θα κάνει και μια σημαντική ανακοίνωση, σχετικά με το μεγάλο casting που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και στο οποίο μπορούν να πάρουν μέρος Έλληνες που ασχολούνται με πολεμικές τέχνες και θέλουν να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες ταινίες! Κάτι θα που συμβεί για πρώτη φορά στη χώρα μας!
Ελάτε την Παρασκευή στο ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να δείτε από κοντά τον θρύλο των πολεμικών τεχνών, ο οποίος ετοιμάζεται για τον ρόλο της καριέρας του! Περισσότερα την Παρασκευή το βράδυ…

Σχόλια