Ο Χρήστος Γιάτσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Η μουσική του ενασχόληση ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία Μέσω της φιλαρμονικής του δήμου.

Ο Χρήστος Γιάτσης στο GetGreekMusic

Είναι απόφοιτος μουσικού σχολείου όπου διδάχθηκε πιάνο κλαρίνο και ταμπουρά. Έχει σπουδάσει στο τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής στο ΑΤΕΙ Ηπείρου ενώ έχει και πτυχίο θεωρίας της μουσικής και έχει σπουδάσει φωνητική στο εθνικό ωδείο.

Η πρώτη του επαφή με το τραγούδι ήρθε στα σχολικά χρόνια μέσω διαφόρων εκδηλώσεων του μουσικού σχολείου και της φιλαρμονικής και σύντομα άρχισε να πραγματοποιεί και τις πρώτες δικές του εμφανίσεις σε διαφορά μαγαζιά της περιοχής.

Ο Χρήστος Γιάτσης στο GetGreekMusic

Ως φοιτητής πλέον το τραγούδι απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή του και δεν άργησε να πραγματοποιεί τα δικά του live τόσο στην Άρτα όπου σπούδαζε όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού. Συγχρόνως αρχίζει να γράφει τα δικά του τραγούδια στην κιθάρα όπου είχε την τύχη να διδαχτεί από τον Δημήτρη Μυστακίδη στο ΑΤΕΙ. Το 2012 κάνει το ντεμπούτο του στην δισκογραφία με το digital single «Αδυναμία» όπου υπογράφει την μουσική και τους στίχους σε συνεργασία με τον Μίλτο Καρατζά.

Έπειτα από πέντε χρόνια γεμάτα live εμφανίσεων στην Αθήνα τόσο δικών του αλλά και δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες επιστρέφει με το νέο του Single «Θα σε κλέψω» σε μουσική και στίχους δικούς του και ενορχήστρωση του Γιώργου Λιάτη.

Ο Χρήστος Γιάτσης στο GetGreekMusic

Πρόκειται για το τραγούδι με το οποίο κατάφερε να συστηθεί και στο ευρύ κοινό. Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσουν δυο ακόμα νέα του τραγούδια τα οποία είναι πολλά υποσχόμενα.

Για όσους θέλετε να δείτε που θα εμφανίζεται φέτος ο Χρήστος Γιάτσης μπορείτε να συνδεθείτε με την σελίδα του ατό Facebook και να τον γνωρίσετε ακόμα καλύτερα!

Βρείτε τον Χρήστο Γιάτση σε:
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Θα σε κλέψω – Χρήστος Γιάτσης (Στίχοι)

“Τα κατάφεραν
και μας χώρισαν 
Και τον έρωτα μας
Τον εμπόδισαν

Μα δεν ήξεραν που μπλέκουν 
Για τι είμαι ικανός 
Και μπροστά τους θα με βλέπουν 
Σου το λέω συνεχώς

Έξω από το σπίτι σου
Λιώμα για χατήρι σου 
Άνοιξε μου, μίλησε μου
Πριν να τρελαθώ

Και πριν πάρω φορά
Κι όλα τώρα 
Τα γκρεμίσω τα διαλύσω
Αλλο βραδυ δεν θα αντέξω 
Θα ‘ρθω απόψε να σε κλέψω

Τα κατάφεραν 
Και μας χώρισαν 
Και τα όνειρα μας 
Ολα σκόρπισαν

Μα δεν ήξεραν που μπλέκουν 
Για τι είμαι ικανός 
Γύρνα πίσω πριν τους δείξω 
Πως για σένα είμαι τρελός

Έξω από το σπίτι σου 
Λιώμα για χατήρι σου 
Άνοιξε μου, μίλησε μου 
Πριν να τρελαθώ

Και πριν πάρω φορά 
Κι όλα τώρα 
Τα γκρεμίσω τα διαλύσω 
Άλλο βράδυ δεν θα αντέξω 
Θα ρθω απόψε να σε κλέψω”

Σχόλια