Χριστίνα Συρίγου και Christine Ullorja ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους για κάτι πολύ δυνατό.

Χριστίνα Συρίγου και Christine Ullorja

Τα 2 κορίτσια που ξεχώρισαν με το πρώτο τους single “Βασιλικός θα γίνω/Το Φεγγάρι κάνει βόλτα“, επιστρέφουν με καλοκαιρινή διάθεση, πολύ κέφι και το ξεχωριστό τους μουσικό ύφος και χρώμα.

Με το πρώτο τους τραγούδι που ανέβηκε στο επίσημο YouTube κανάλι του GetGreekMusic μας μάγεψαν με την φωνή και το μέταλλο τους. Αυτή τη φορά ετοιμαστείτε να ξεσηκωθείτε γιατί αυτό που έρχεται δεν το έχετε ξαναδεί και ξανακούσει.

Η Χριστίνα Συρίγου και η Christine Ullorja είχαν μιλήσει μάλιστα στο GetGreekMusic για τις διασκευές που κάνουν λέγοντας:

“Επιλέξαμε το συγκεκριμένο κομμάτι κυρίως για δικό μου χατίρι, λόγω της αγάπης μου για την ηπειρωτική μουσική. Αλλά το αποτέλεσμα έγινε και από την αγάπη της Christine για την Metal/ Rock μουσική.

Με τη Χριστίνα γενικά έχουμε πολύ διαφορετικά ακούσματα, αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι το είδαμε και οι δύο σαν ευκαιρία να γεφυρώσουμε τα μουσικά μας ερεθίσματα.”

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την συνέντευξη τους στο GetGreekMusic.

Ήταν ένα live… Που έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε… ? New video clip και τα σχετικά ? Photo: John Dafnos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χριστίνα Συρίγου (@xristina_sirigou) στις


Το νέο τους καλοκαιρινό τραγούδι και βίντεο κλιπ αποτελεί και πάλι διασκευή και θα κυκλοφορήσει σύντομα στο επίσημο YouTube κανάλι του GetGreekMusic.

Μείνετε συντονισμένοι!

Χριστίνα Συρίγου και Christine Ullorja σε νέο βίντεο κλιπ

Σχόλια