Βούλιαξε από κόσμο ο Άρδας και στο φετινό Φεστιβάλ με αγαπημένους καλλιτέχνες να δίνουν το παρών.

Βούλιαξε από κόσμο ο Άρδας

Ήταν για ακόμα μια χρονιά (24η συνεχόμενη) ένα από τα σπουδαιότερα μουσικά ραντεβού της χρονιάς!

Το φεστιβάλ στον Άρδα, σε ένα μαγευτικό τοπίο, προσέλκυσε σχεδόν 100.000 ανθρώπους στις 6 ημέρες που διήρκεσε, προσαρμοσμένο μετά την τραγική πυρκαγιά στην Αττική, αφού σημαντικό μέρος των εσόδων θα σταλεί στους πυρόπληκτους.

Επιπλέον, στάλθηκε και ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στη γείτονα χώρα που επί 5 μήνες κρατάει φυλακισμένους τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη στις φυλακές τις Αδριανούπολης, λίγα χιλιόμετρα δίπλα από τον χώρο του φεστιβάλ.

Χιλιάδες νέοι που βρέθηκαν στην 24η αυτή συνάντηση νέων στον Άρδα, έγραψαν στο ειδικό βιβλίο που υπήρχε σε κιόσκι τη δική τους ευχή στα δύο παλικάρια και θα σταλεί σύντομα στις οικογένειές τους.

Πάολα, Σάκης Ρουβάς, Demy, Mελίνα Ασλανίδου, Άλκηστις Πρωτοψάλη, Δημήτρης Μπάσης, 1550 και πολλοί άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το κοινό στον Άρδα από την Παρασκευή 27 Ιουλίου ως την Τετάρτη 1 Αυγούστου παρά τις σχεδόν καθημερινά, αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το φεστιβάλ παρουσίασε το ραδιοφωνικό δίδυμο («Λαμπρούκος Μπαλαντέρ»), Λάμπρος Κωνσταντάρας και Έλενα Κώνστα, που τραγούδησαν, έπαιξαν, έκαναν τον κόσμο να γελάσει και συντόνισαν επί σκηνής την 6ήμερη αυτή μουσική γιορτή.

 

Υπεύθυνος συντονισμού του επιτυχημένου Φεστιβάλ ήταν ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ, Αρχοντής Αρχοντίδης με την συνεργασία του Δημάρχου, Βασίλη Μαυρίδη, που έδινε καθημερινά το παρών.

Βούλιαξε από κόσμο ο Άρδας

Σχόλια