Για όλο το μήνα Σεπτέβριο το GetGreekMusic διοργανώνει το “Music Battles”, ένα διαγωνισμό που θα “ανάψει” τα αίματα”. 
8 Ζευγάρια/Αντίπαλοι από την ελληνική μουσική σκηνή θα αναμετρούνται κάθε 3 μέρες και όσοι από το κοινό ψηφίσουν μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 30 Σεπτεβρίου όπου 6 μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις σε Live συναυλίες ή CD από τους μουσικούς με τις περισσότερες ψήφους.
Η πρώτη αναμέτρηση “Η μάχη των Αιωνίων”, μεταξύ της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, τελείωσε και νικήτρια βγήκε η Άννα Βίσση με 191 ψήφους, έναντι της Δέσποινας Βανδή με 150 ψήφους.
Στη δεύτερη αναμέτρηση ο θρύλος της Κρητικής μουσικής Νίκος Ξυλούρης μάχεται με το νέο μεν αλλά πολύ ταλαντούχο δε Γιάννη Χαρούλη! Μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον από τους 2?  Ψήφισε και μέχρι την Κυριακή 08.09 και μπες στην κλήρωση για δωρεάν εισιτήρια και cd!
Μην ξεχνάς ότι για να αυξήσεις τις συμμετοχές σου, μπορείς να ψηφίζεις κάθε μέρα από μια φορά αλλά και να προσκαλείς τους φίλους σου, μέσω ενός συνδέσμου που εμφανίζεται όταν εσύ ψηφίζεις! Για κάθε φίλο/η που θα πατήσει αυτό το σύνδεσμο θα κερδίζεις 5 έξτρα συμμετοχές στο διαγωνισμό.

Σχόλια