Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του τραγούδι και βίντεο κλιπ με τίτλο “Τόση ήσουν“.

Παναγιώτης Ραφαηλίδης - Τόση ήσουν

 

Μουσική στο νέο του κομμάτι υπογράφει ο Δημήτρης Χάρμας ενώ στίχους η Αγγελική Μακρυνιώτη.

Τον Παναγιώτη τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά το το 2004, όταν έλαβε μέρος στο Eurostar, έναν διαγωνισμό που έκανε η ΕΡΤ για να επιλεχθεί ο εκπρόσωπος μας στη Eurovision. Ο Παναγιώτης βγήκε 4ος! (Τελικά αποφασίστηκε να μας εκπροσωπήσει ο Σάκης Ρουβάς). Αυτό όμως στάθηκε η αφορμή να τον δουν άνθρωποι του χώρου και αμέσως ξεκίνησε να εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο “Posidonio“, ενώ ταυτόχρονα υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI. Αμέσως μετά, εμφανίστηκε στον “Βοτανικό” στο πλευρό της Χαρούλας Αλεξίου και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Το 2006 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Θέλω να μάθω“. Ένα άλμπουμ βασισμένο σε σύγχρονους ήχους και στίχους.

Πλέον ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης πέρα από την μουσική του καριέρα ασχολείται και με την τηλεόραση. Την σεζόν 2015 – 2016 συμμετείχε στην μεσημεριανή εκπομπή του Epsilon με τίτλο “Na maste” ενώ φέτος τον απολαμβάνουμε και πάλι στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Επιτέλους Σαββατοκύριακο“.

Μάλιστα είχε δηλώσει στο GetGreekMusic ενθουσιασμένος για το νέο του αυτό εγχείρημα στην τηλεόραση.

“Είναι μια εμπειρία πρωτόγνωρη για μένα. Ευχάριστη. Υπεύθυνη εμπειρία. Και τη ζω μάλλον υπεύθυνα την εμπειρία, γιατί παρότι για μένα μπορεί να είναι ένα καινούριο, ένα λούνα παρκ, κι ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον κόσμο, παρ’ όλ’αυτά για κάποιους άλλους ανθρώπους είναι η δουλειά τους η βασική και μου την έχουν αναθέσει κι εμένα να τη φέρω εις πέρας. Οπότε το αντιμετωπίζω πολύ πολύ υπεύθυνα, αλλά δε σου κρύβω και πολύ πολύ χαρούμενα κι αυθόρμητα.”

“Νομίζω ότι το γεγονός ότι η Ναταλία είναι αυτή που μου έκανε αυτή την πρόταση και με έβαλε σ’αυτή τη σκέψη είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αν δεν ήταν η Ναταλία, θα το σκεφτόμουν πολύ περισσότερο πριν πάρω την απόφαση να το κάνω, χωρίς να σου λέω ότι αποκλείεται να το έκανα, γιατί πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα κι αυτό. Είχα κι αυτή την περιέργεια.”

Το νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ του Παναγιώτη Ραφαηλίδη κυκλοφορεί από την Spicy music.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ:

Τόση ήσουν – Παναγιώτης Ραφαηλίδης (Στίχοι)

“Τόση ήσουν πιο λίγη και από το καθόλου
Θέλεις ν’αρέσεις του συνόλου
Ν’ ανέβει η τιμή σου
Τόση ήσουν
Δεν είχες τίποτα να δώσεις
Ήρθες για να καταναλώσεις
Τη δύναμη μου σαν δική σου
Τόση ήσουν

Τόση ήσουν
Κι απορώ τι έκανα μαζί σου
Γιατί δε βρήκα μια καλύτερη σου
Κάποια να ‘χει και καρδιά
Τόση ήσουν
Μα εγώ δεν είμαι για τα λίγα που ήσουν
Βρες άλλο λόγο για την ύπαρξη σου
Για μένα δεν υπάρχεις πια

Τόση ήσουν
Δεν ήσουνα για παραπάνω
Το φταίξιμο το αναλαμβάνω
Που έμεινα μαζί σου
Τόση ήσουν
Στο φως σκιά που σε ψηλώνει
Κοίτα που τώρα όμως νυχτώνει
Και ξαναφαίνεται η δομή σου
Τόση ήσουν”

Σχόλια