Ήλιους και Θάλασσες τραγουδά η Tamta, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια μετά την μεγάλη επιτυχία της με τίτλο Προτιμώ επιστρέφει με νέο ολοκαίνουριο τραγούδι και παρουσιάζει το soundtrack του καλοκαιριού.

ήλιους και θάλασσες

Η Tamta, μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες, μας προσκαλεί με την υπέροχη φωνή της να βουτήξουμε όλοι στην ομορφότερη εποχή του χρόνου με το τραγούδι Ήλιους και Θάλασσες.

Την μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους επιμελήθηκε ο Νίκος Γρίτσης ενώ την Αγγλική version την υπογράφουν οι: John Ballard, Ιωάννης Κουτσαυτάκης, Romy Papadea. Την ενορχήστρωση και των δύο εκδοχών του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης, ενώ το vocal production ο Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου. Την σκηνοθεσία του video clip επιμελήθηκε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Το νέο τραγούδι κυκλοφορεί από την Minos EMI.

Ήλιους και Θάλασσες – Tamta

Η Tamta αυτό το διάστημα βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο στα επαγγελματικά της, αφού εκτός από τις νέες κυκλοφορίες της συμμετέχει και φέτος ως κριτής στο X Factor 2! Η ίδια δηλώνει για την νέα αυτή δοκιμασία:

“Περνάω μία καινούργια δοκιμασία, αφού οι ομάδες όπως έχουν διαμορφωθεί είναι όλες πολύ δυνατές, θεωρώ ότι υπάρχουν σε κάθε ομάδα τουλάχιστον δύο πολύ δυνατά χαρτιά. Κάποτε μου είχαν αναθέσει μια ομάδα την οποία δεν ήθελα με τίποτα να αναλάβω και όμως ήταν η ομάδα με την οποία κέρδισα! Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα πάει”.
Για τον ρόλο της στο talent show είπε: “Εγώ θα γίνω για άλλη μία φορά “μάνα των παιδιών”, θα τα υποστηρίξω και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν, για να τους δώσω όλα όσα μπορώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Από εκεί πέρα, δεν ανήκω σε καμία περίπτωση σε αυτούς τους ανθρώπους που μπορεί να λειτουργήσουν πονηρά. Θα υποστηρίξω πάντα αυτό που μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι καλό, σε όποια ομάδα κι αν βρίσκεται”.

Σχόλια