Από το The Voice στο δρόμο κι από τη λάμψη και τα φώτα της τηλεόρασης, στα μπλεξίματα με τις αστυνομικές αρχές. Για ποιο λόγο επιχείρησαν να συλλάβουν τον γνωστό καλλιτέχνη;

Καμιά φορά η ζωή στα φέρνει καλά, αλλά μερικές φορές και άσχημα. Τραγουδιστής που είναι τυφλός και έγινε γνωστός μέσα από το The Voice 2, φτάνοντας μέχρι τον τελικό, τερματίζοντας στην τρίτη θέση και όντας στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, αντιμετωπίζει προβλήματα με την αστυνομία.

Ο λόγος για τον Νεκτάριο Μαλλά, ο οποίος αναγκάζεται να παίζει μουσική και να τραγουδά στο δρόμο για να προωθήσει τη δουλειά του.

Από το The Voice στο δρόμο

Πρόσφατα τον πλησίασε η τοπική αστυνομία στην παραλία του Βόλου, επειδή δέχθηκε καταγγελία από γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής. Ο ίδιος απομακρύνθηκε και ανέβασε στο facebook ένα βίντεο όπου εξηγεί τι ακριβώς έγινε και πως χαρακτήρισαν την πράξη του εγκληματική. Μάλιστα είπε πως αν τον ξαναπλησιάσουν δε θα φύγει κι ας συλληφθεί.

Δείτε το βίντεο

Πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να κοινοποιήσουν το βίντεο και να δηλώσουν πως είναι υπέρ του Νεκτάριου και ότι έχει φωνή και ταλέντο για να τραγουδά επαγγελματικά σε μαγαζία.

Σχόλια