Ναι μπορεί και εσύ να έχεις φανταστεί το τέλος σου σε ταινία θρίλερ. Ωστόσο το έχεις σκεφτεί ποτέ με βάση την μουσική που ακούς;

το τέλος σου σε ταινία θρίλερ

Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα προς ένα:

Το τέλος σου σε ταινία θρίλερ ανάλογα με την μουσική που ακούς

Ο “Ροκάς”

Είναι αυτός ο τύπος που θα ανοίξει “απαγορευμένα” δωμάτια, θα πάει σε σκοτεινά σοκάκια, σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και γενικά θα κάνει αυτά που απαγορεύονται σε ένα θρίλερ. Τα’ θελε και τα παθε. Ακαριαίος θάνατος.

Ο “Ποπ”

Το ποπ άτομο θα καταφέρει να ολοκληρώσει σχεδόν ολόκληρη την διαδρομή, αλλά το τέλος του θα είναι η ίδια η ανεξαρτησία του. Εκεί που θα ζητήσει τη βοήθεια κάποιου για να «βγει από τον λαβύρινθο», δε θα τον εμπιστευτεί, θα κάνει του κεφαλιού του και θα το …πληρώσει!

Ο “Λαϊκός”

Ο Λαϊκός θα είναι οπωσδήποτε από τα πρώτα άτομα που θα πεθάνει σε ένα θρίλερ. Βλέπει την καλή πλευρά σε όλους και θα προσπαθήσει να πιάσει φιλίες ακόμη και με τους δολοφόνους καθώς θα τον σκοτώνουν. RIP Λαϊκέ!

Ο “Έντεχνος”

Ο Έντεχνος θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο δολοφόνος. Είναι αρκετά έξυπνος και δημιουργικός ώστε να τα βγάλει πέρα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Αν πάντως είναι γραφτό του να «φύγει», θα το κάνει με το κεφάλι ψηλά. Ο θάνατός του άλλωστε, ΠΡΕΠΕΙ να είναι ένδοξος και ξακουστός. Για παράδειγμα να πεθάνει προσπαθώντας να σώσει κάποιον/α…

Ο “Μπαλάντας”

Αυτός που ακούει μπαλάντες είναι συνήθως γλυκός κι ευαίσθητος και θα μπορούσε να επιβιώσει μόνο αν είχε άλλον έναν ή δύο καλούς φίλους του δίπλα. Όταν βρίσκεται μόνος, τον κλαίει η μανούλα του πάντα. Είναι συναισθηματικός κι όχι μαχητής της ζωής. Θα μπορούσε να δολοφονηθεί σε μία κάλιστα χαλαρωτική και διασκεδαστική δραστηριότητά του, για παράδειγμα ενώ κάνει βραδινό μπάνιο ή έρωτα με το ταίρι του.

Ο “Παραδοσιακός”

Πιθανώς θα επιβίωνε σε ένα θρίλερ. Δεν είναι ο στόχος που θα προτιμούσαν να έχουν οι δολοφόνοι και είναι αρκετά έξυπνος ώστε να μπορεί να βρει τη λύση σε κάθε δύσκολη κατάσταση.

Ο “Κλασικός”

Μια ακόμη κατηγορία που δε θα επιβίωνε σε θρίλερ. Είναι εύστροφος και επιδέξιος αλλά καθόλου αρεστός στους άλλους. Ο θάνατός του θα είναι προς χαρά όλων των θεατών.

Ο “Hip Hop”

Είναι το άτομο που θα σταματήσει να βοηθήσει κάποιον που έπεσε κάτω στον δρόμο και ξαφνικά θα δολοφονηθεί. Καλούλης και συμπονετικός, αλλά βρε αδερφέ, για θρίλερ μιλάμε. Δε βοηθάμε όταν βλέπουμε ξαπλωμένο άνθρωπο σε επαρχιακό δρόμο. Τρέχουμε κι όπου φύγει φύγει!!

Ο “RnB”

Δεν θα επιβίωνε με την καμία όμως. Θα είναι το κωμικό μέρος του θρίλερ και θα έχει έναν τρομακτικό και συνάμα γελοίο θάνατο, όπως για παράδειγμα ο πνιγμός με την χαλαρή απολαυστική μπυρίτσα που έπινε όλη η παρέα.

Ο “House”

Θα επιβίωνε σε ένα θρίλερ, αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν τα παρατάει εύκολα και θα ήταν πρόθυμος να εμπλακεί ακόμη και στην πιο δύσκολη αναμέτρηση με τον δολοφόνο για να γλιτώσει τον θάνατο. Θα έκανε τα πάντα για την επιβίωση. Ακόμη και να θυσιάσει κάποιους από την παρέα του! Ύπουλος…

πηγή: Neopolis.gr

*Το περιεχόμενο του εν λόγω άρθρου είναι καθαρά χιουμοριστικό και δεν έχει στόχο να προσβάλει και να μειώσει κανένα είδος μουσικής!

Σχόλια