Θετικότατες αντιδράσεις προκάλεσε το πρωτότυπο unplugged τραγούδι των TAG.

TAG

Το συγκρότημα έκανε κάτι πρωτότυπο που απέσπασε μάλιστα πολλά χειροκροτήματα.

Τραγούδησαν σε σταθμό του μετρό την επιτυχία τους “Άσε με” σε μια unplugged εκδοχή με αποτέλεσμα να εντυπωσιάσουν.

Οι TAG είναι ο Χρήστος Ζαχαρόπουλος, ο Γιώργος Παπαναστασίου, ο Γιώργος Δημηνίκος και ο Τάσος Γλιάτας. Και οι 4 συμμετείχαν στον 4ο κύκλο του X Factor που προβλήθηκε από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ το 2016. Κατάφεραν να βρεθούν μέχρι την φάση των 4 chair challenge και έφτασαν μια ανάσα πριν τα Live shows.

Ο Χρήστος μάλιστα έχει κερδίσει και το πρώτο Ελλάδα έχεις ταλέντο το 2007.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ο δημιουργός του πρώτου boyband στην Ελλάδα και η Panik Records που μας σύστησε το πιο πετυχημένο boyband των τελευταίων χρόνων, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρουσίασαν το ολοκαίνουργιο boyband που μας έχει κερδίσει από το πρώτο άκουσμα.

Το συγκρότημα είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στο GetGreekMusic και είχε αποκαλύψει μερικά μυστικά της ενότητας του.

“Το μυστικό είναι η αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ μας. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά έχουμε περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές και έχουμε βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Υπάρχει συνεννόηση και αυτό φαίνεται και την στιγμή που τραγουδάμε. Δεν είσαι μονάδα, είσαι μια ομάδα. Εξάλλου το #TAG είναι ολόκληρο, δε μπορεί να υπάρξει διακεκομμένο. Πρέπει να είναι ειλικρινής ο ένας με τον άλλον. Όταν υπάρχει αλήθεια δεν υπάρχει διχόνοια. Με τα παιδιά δεν το βλέπουμε μόνο επαγγελματικά αλλά και φιλικά, γιατί είμαστε όντως φίλοι μεταξύ μας. Οπότε θεωρώ ότι και αύριο και μεθαύριο θα είμαστε έτσι ενωμένοι, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν. Θεωρώ ότι θα συνεχίσει να παραμένει αδαμάντινος ο χαρακτήρας του γκρουπ.”

Διάβασε ΕΔΩ ολόκληρη την συνέντευξη των TAG στο GetGreekMusic.

Το πρωτότυπο unplugged τραγούδι των TAG

Σχόλια