Paola Foka

Paola Foka

Η Πάολα αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί ότι είναι μια μόδα που θα περάσει καθώς δεν ήρθε χτες. “Δεν θεωρώ ότι έγινα μόδα. Υπάρχω στο χώρο χρόνια. Δεν ήρθα χτες. Η επιτυχία δεν έρχεται απευθείας εκτός από τα παραδείγματα ορισμένων που μια ολόκληρη βιομηχανία στήνεται πίσω τους. Τους φουσκώνουν και έπειτα από μόνοι τους ξεφουσκώνουν. Δεν επιθυμούσα ποτέ να ασχοληθεί κάποιος μαζί μου με αυτόν τον τρόπο. Να με στήσουν και έπειτα να με αφήσουν στο έλεος του θεού. Δεν το επέλεξα για αυτό δε φοβάμαι τίποτα”, εξήγησε.

Για τα ανέκδοτα που αφορούσαν το πρόσωπό της, αν και αρχικά δεν έδειξε να την πειράζει, στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι άστοχα. “Όταν κάποιος κινεί το ενδιαφέρον θα πουν είτε κάτι αρνητικό είτε κάτι θετικό. Έκαναν χιούμορ. Δεν ήταν καθόλου εύστοχη η τοποθέτησή τους. Ήταν ό,τι ναναι. Γιατί να με πληγώσουν; Απλώς δεν κατάλαβα ποτέ γιατί συνδύασαν ένα ζωάκι με τη μουσική. Νομίζω είναι πολύ decadence σκηνικό. Δεν έστεκε”, ανέφερε.

“Δεν θεωρώ ότι έγινα μόδα. Υπάρχω στο χώρο χρόνια. Δεν ήρθα χτες”

Όσο για τον ορισμό “σκυλάδικο” και “σκυλάδες” η τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν τον δέχεται. “Ποιοι άκουσαν τραγουδιστές να γαβγίζουν; Εκτός αν θεωρούν το βαρύ λαϊκό τραγούδι σκυλάδικο. Ας μάθουν πριν μιλήσουν ότι αυτό το είδος τραγουδιού το έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι καλλιτέχνες. Από εκεί και πέρα εγώ σίγουρα δεν το έχω τραγουδήσει γιατί η δισκογραφία αποτελεί την ταυτότητα του καλλιτέχνη. Στα μαγαζιά που δουλεύω είναι πολύ λογικό να τραγουδήσω ακόμα και το βαρύ λαϊκό τραγούδι αν χρειαστεί. Αυτά γουστάρει ο κόσμος. Δεν το βρήκα καθόλου εύστοχο αυτό που έκαναν”, είπε.

“Ποιοι άκουσαν τραγουδιστές να γαβγίζουν; Εκτός αν θεωρούν το βαρύ λαϊκό τραγούδι σκυλάδικο”

Στο θέμα των πλαστικών επεμβάσεων, η Πάολα αποκάλυψε πως έχει κάνει στο στήθος και σε κανένα άλλο σημείο του σώματός της. “Δεν μπορώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Η μόνη πλαστική επέμβαση που έκανα ήταν στο στήθος μου. Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος δεν επιθυμεί, δεν το πιστεύει. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλη πλαστική. Τη γη ανάποδα να γυρίσουν δε θα βρουν γιατρό να πει: ‘Εγώ της έκανα πλαστική στο στόμα, στη μύτη, στα μάτια’. Αν εννοούν ότι βάφω παραπάνω τα χείλη μου, επειδή έχω κάνει τατουάζ, τόσα ξέρουν τόσα λένε”, τόνισε.

Η νευρική ανορεξία και το φλερτ από γυναίκες

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Πάολα διέψευσε όσους ισχυρίζονται πως πάσχει από νευρική ανορεξία. “Η οποία είναι ασθένεια. Πολλές κοπέλες έφτασαν ακόμα και στο μοιραίο εξαιτίας αυτής της αρρώστιας. Δεν είναι καλό να τη χρεώνουμε σε οποιονδήποτε είναι λεπτός. Για ποιον λόγο λέμε έναν αδύνατο άνθρωπο άρρωστο και όχι έναν χοντρό, που μπορεί να έχει τριγλυκερίδια, χοληστερίνη ή οτιδήποτε άλλο; Εγώ από μωρό τρώω πολύ λίγο και συνεχίζω. Έτσι είμαι μαθημένη, έτσι ζω. Είμαι υπερκινητική. Δε θα φάω και θα καθίσω στον καναπέ μου. Είμαι πολύ καλά και δυνατή τόσο όσο δεν φαντάζεστε. Έτρωγα σαν πουλί από μωρό… Τώρα τρώω λίγο παραπάνω”, απάντησε.

“Για ποιον λόγο λέμε έναν αδύνατο άνθρωπο άρρωστο και όχι έναν χοντρό, που μπορεί να έχει τριγλυκερίδια, χοληστερίνη ή οτιδήποτε άλλο;”

Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι έχει ανέβει στην πίστα ζαλισμένη από το ποτό. “Φυσικά. Γιατί, αυτοί που είναι από κάτω είναι καλά; Είναι φυσιολογικό. Πέντε έξι φορές να κάνεις ‘γεια μας’ με τους φίλους σου στο καμαρίνι είσαι ζαλισμένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγω και θα εκτεθώ”.

Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί φλερτ από άτομα του ίδιου φύλου. “Με φλερτάρουν γυναίκες. Κολακεύομαι. Η αλήθεια είναι πως επειδή είμαι straight δεν με ενδιαφέρει. Αλλά από εκεί και πέρα δεν με ενοχλεί“, κατέληξε.

[wzslider autoplay=”true” interval=”6000″ transition=”‘slide'” lightbox=”true”]

Σχόλια

Comments are closed