Στην υγειά μας ρε παιδιά - Ρεμπέτικο
Αυτό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 η εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά θα έχει αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να φιλοξενεί μια αυθεντικά λαϊκή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια.

«Φραγκοσυριανή», «Σαν Μαγεμένο το Μυαλό μου», «Γιατί με ξύπνησες πρωί», «Νόστιμο τρελό μικρό μου», «Κάτω στα λεμονάδικα», «Καϊξής», «Κάποια μάνα αναστενάζει», «Άνοιξε –άνοιξε»,  «Τα Ματόκλαδά σου Λάμπουν» και πολλά ακόμη διαχρονικά τραγούδια θα ακουστούν στη δεύτερη εκπομπή του Στην υγειά μας ρε παιδιά.

Στην εντυπωσιακή έναρξη της εκπομπής το πλατό γεμίζει με περισσότερους από 30 σολίστες του μπουζουκιού της συμφωνικής λαϊκής ορχήστρας «Εν Χορδώ» από την Πάτρα, πολλοί εκ των οποίων και μικρά παιδιά, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν κλασικές ρεμπέτικες επιτυχίες.

Στα μονοπάτια του ρεμπέτικου μας ταξιδεύουν οι Μπάμπης Τσέρτος και Αντώνης Αινίτης, αλλά και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς όπως οι: Θοδωρής Μέρμηγκας, Μυρτώ Καμβυσίδη, Παναγιώτης Διαμάντης, Ιφιγένεια Ιωάννου, Μαρία Ψειροπούλου και το συγκρότημα Rebeletiko.

Την παρέα συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι: Σπύρος Ορνεράκης, Θοδωρής Κατσαφάδος, Παύλος Παπαδημητρίου, Μαρία Νικόλτσιου, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Τένια Μακρή, Βίβιαν Μπενέκου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Θεοδώρα Σιάρκου, Δημήτρης Μαύρος, Ανδρομάχη Χρυσομάλλη, Στέλιος Κρητικός και Μαρία Κοκκινίδου 

Δείτε το trailer:

Σχόλια