Στέλιος Λεγάκης
Ο Στέλιος Λεγάκης μίλησε στο περιοδικό Εγώ!Weekly και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές που βλέπει στον εαυτό του καθώς μεγαλώνει, αλλά και για τις θυσίες που έπρεπε να κάνει χάρη της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το αν έχει νιώσει ποτέ δυστυχισμένος ή ότι δεν υπάρχει τίποτα που να τον ευχαριστεί, ο ίδιος απαντάει:
“Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα αυτή. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχω δει μεγάλες αλλαγές στον εαυτό μου. Ξεπέρασα νωρίς τη φάση του να βγαίνω στα κλαμπ. Μετά έγινα εγκρατής. Ένιωσα ότι χρειάζεται να κάνω κάποιες υποχωρήσεις, να θυσιάσω κάτι από την εφηβική μου ζωή για να κερδίσω κάτι άλλο.”
Ποιες όμως ήταν οι θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει;
“Το να προσέχεις πολύ ώστε να μη δίνεις δικαιώματα στον κόσμο. Το να μην προκαλείς. Πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες. Όταν ήμουν 15, 16 και 17 χρόνων, αντί να έχω ως μοναδική μου έννοια σε ποιο κλαμπ θα πάω την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ, εγώ είχα στο μυαλό αποκλειστικά τα τραγούδια μου, το πώς θα προετοιμαστώ κατάλληλα για να ανέβω στη σκηνή και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, προσφέροντας διασκέδαση στον κόσμο.”

Σχόλια