Πέρα από εξαιρετικός ερμηνευτής, ο Στέφανος Κορκολής είναι ακόμα πιο εξαιρετικός συνθέτης, αφού έχει γράψει αμέτρητες επιτυχίες σε πάρα πολύ γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Σάκης Ρουβάς, και η Μελίνα Ασλανίδου. Το “Κύκνειο Άσμα” της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, και το “Παιχνίδι είναι” της Μελίνας Ασλανίδου, αποτελούν δικές του συνθέσεις.

Από την άλλη, ο στενός συνεργάτης της Μελίνας Ασλανίδου, Αντώνης Μιτζέλος, έχει υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη “Κόψε Και Μοίρασε” αλλά και το πασίγνωστο “Φύλακας Άγγελος” του Γιάννη Κότσιρα.


Στέφανος Κορκολής- Αντώνης Μιτζέλος

Οι δυό τους συναντιούνται πρώτη φορά επί σκηνής στο Ρυθμό Stage για να παρουσιάσουν μεγάλες στιγμές από το έργο τους γιορτάζοντας τα 30 χρόνια παράλληλης καλλιτεχνικής δημιουργίας:

Έχοντας αφιερώσει τη ζωή τους στις μουσικές συνθέσεις, ανακαλύπτουν ως σημείο συνάντησης τους τόσο τις μουσικές συνθέσεις τους όσο και την κοινή τους, άνευ όρων αφοσίωση στην μουσική, κλασική, pop και rock, αλλά και την ερμηνευτική δύναμη των οργάνων τους, στο πιάνο και την κιθάρα. 

Μαζί τους η νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια Σοφία Μανουσάκη, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της εντυπωσιάζει με την ωριμότητα της φωνής της και την δύναμη της ερμηνείας της.

Παίζουν οι μουσικοί: Δημήτης Μπέλλος (keyboards), Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (ντραμς) και Κωστής Πυρένης (ηλεκτρική κιθαρά).

 

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

www.rythmosstage.gr

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12Ε (με μπύρα ή κρασί)

Υπεύθυνος επικοινωνίας για τον Ρυθμό:

Αλέξανδρος Καραμαλίκης – κιν. 6946 492740, akaramalikis@gmail.com

Σχόλια