Σε ποια τηλεοπτική εκπομπή θα εμφανιστεί η Καλομοίρα; Η γλυκιά μητέρα θα δώσει το παρών σε γνωστή εκπομπή του Σαββατοκύριακου…

Σε ποια τηλεοπτική εκπομπή θα εμφανιστεί η Καλομοίρα

Σε ποια τηλεοπτική εκπομπή θα εμφανιστεί η Καλομοίρα;

Η Καλομοίρα Σαράντη θα βρεθεί στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ”Σπίτι μου σπιτάκι μου”, με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αύριο Σάββατο 1 Απριλίου.

Η ίδια έχει επιστρέψει στην Ελλάδα φέτος μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά της και συμμετέχει στο Rising Star, όντας στο Blue Room αναλαμβάνοντας τα social media, ενώ κυκλοφόρησε και δυο νέα κομμάτια. Τα “Χριστούγεννα αυτά” και το “Shootem Down”.

Η Καλομοίρα αναμένεται το καλοκαίρι να βαφτίσει την μικρή της κόρη και να σφραγίσει τη φιλία της με τη Μαριέττα Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται ανάμεσα στους νονούς της κόρης της Καλομοίρας και οι δυο διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz μοιάζουν να είναι στα καλύτερά τους. Η μικρή ΑναστασίαΚαλομοίρα θα βαφτιστεί στην Ελλάδα στις 6 Αυγούστου και θα έχει για νονούς την όμορφη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Δημήτρη Γιαννέτο, δυο πολύ αγαπημένα πρόσωπα της τραγουδίστριας, που ανυπομονούν για το baby bloom της μικρής.

Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει σχετικά με την βάφτιση της κόρης της:

Νευριάζω με μικρά, ασήμαντα πράγματα. Με το Γιώργο νευριάζω αναλόγως, αυτός νευριάζει πιο πολύ μαζί μου, γιατί είμαι λίγο τρελή με την καλή έννοια. 

Κουράζομαι πάρα πολύ με τα παιδιά, αλλά Δόξα τω Θεώ, έχω εδώ τη μητέρα μου. Έχω και μια δασκάλα που τους μαθαίνει ελληνικά. Θέλω να παντρευτούν Ελληνίδες, να μάθουν τη γλώσσα και να έρθουν να μείνουν στην Ελλάδα. Θα το ήθελα και θα το σπρώξω, αλλά αν δε μου βγει, δεν μου βγήκε.

Την εκκλησία και το μέρος τα κλείσαμε αυτά για τη βάπτιση… Αλλά έχω το πρώτο ραντεβού μου για τα άλλα και δεν είμαι καλή σ’ αυτά! Αυτό που με νοιάζει είναι το φαγητό γιατί αυτό με κάνει χαρούμενη και η μουσική… Ναι θα τραγουδήσω για την κόρη μου, έτσι για το κέφι… Θέλω παραδοσιακή ορχήστρα» είπε μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές κάμερες”.

Σχόλια