Η Σάσα Μπάστα βρίσκεται για διακοπές στην Αίγυπτο και το GetGreekMusic βρήκε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα μαγικά τοπία στις πυραμίδες. Δείτε όλα τα νέο για τον επερχόμενο δίσκο.

διακοπές στην Αίγυπτο

Από πέρσι τον Απρίλιο η Σάσα υπέγραψε το νέο συμβόλαιο της με την GABI Music και τον παραγωγό Μάριο Χαπέρη. Κυκλοφόρησαν αμέσως το ”Συνέχεια” που αγαπήσαμε όλοι και συνεχίζουμε να χορεύουμε μέχρι και σήμερα και 2 μήνες μετά το ”Τι του βρήκες του μ@λ@κ@’‘ που ξεπέρασε τα 3.200.000 προβολές και συνεχίζει να ανεβαίνει ασταμάτητα.

Στη συνέχεια ήρθε και η συνεργασία της Σάσας με τον Γιάννη Κρητικό με ένα ρεμίξ του ”Συνέχεια” που κατάφερε να το κάνει ακόμη πιο δυνατό κυρίως στα νυχτερινά μαγαζιά. Το Νοέμβριο κυκλοφόρησε και το ”Βέρα” που ήδη άρχισε να παίζει δυνατά σε όλα τα clubs.

Από τον Ιούνιο η Σάσα μέχρι και σήμερα δουλεύει ασταμάτητα και κάνει εξτρά σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο που έχει γίνει το δεύτερο της σπίτι και στο εξωτερικό, κυρίως στην Γερμανία, αλλά και όπου αλλού υπάρχουν Έλληνες ομογενείς.

Επειδή δεν κατάφερε να βρει χρόνο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, αποφάσισε να πάρει την παρέα της και μα ταξιδέψει στην Αίγυπτο για να γεμίσει και πάλι μπαταρίες. Εκεί θα κάτσει για δέκα ημέρες για να ξεκουραστεί, διότι μόλις επιστρέψει την περιμένει πολλή δουλειά.

Συγκεκριμένα μόλις επιστρέψει το πρόγραμμα της είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, αφού ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει 4 τραγούδια με video clips μέσα στους επόμενους 4 μήνες.

Με απλά λόγια 1 τραγούδι κάθε μήνα, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και ένα ολοκληρωμένο δίσκο που θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κύπρο μέσω γνωστής εφημερίδας μιας και η Κύπρος όπως η ίδια λέει, είναι το γούρι της και στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα.

Σάσα Μπάστα – διακοπές στην Αίγυπτο

 

Σχόλια