Γιώργος Σαμπάνης: Εξηγεί τους λόγους αποχώρησε από το σχήμα με το Σταμάτη Γονίδη

Πριν από 2μιση χρόνια είχε ανακοινωθεί η συνεργασία μεταξύ Σταμάτη Γονίδη, Νίκου Οικονομόπουλου, Γιώργου Σαμπάνη και Κατερίνας Στικούδη στο νυχτερινό κέντρο “Fever”, ενώ λίγες μέρες μετά ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Σαμπάνης δε θα συμμετείχε τελικά στο σχήμα.

Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε:

“Η αρχική πρόταση ήταν να τραγουδήσουμε στο “Fever” εγώ, ο Νίκος και η Κατερίνα. Ξαφνικά έμαθα ότι θα εμφανίζεται ως guest ο Σταμάτης Γονίδης. Αυτό που με ενόχλησε σίγουρα δεν ήταν η παρουσία του Σταμάτη Γονίδη αλλά το γεγονός ότι δεν μου είχαν πει ότι σκόπευαν να κάνουν ένα τόσο λαϊκό σχήμα. Μόλις έβγαλα ένα δίσκο και θέλω να τον παρουσιάσω αυτούσιο και με τον τρόπο που πιστεύω εγώ. Λατρεύω τον Νίκο Οικονομόπουλο, έχω συμμετοχή στον δίσκο και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε γιατί είναι καταπληκτικό παιδί. Όπως επίσης θαυμάζω πολύ τον Σταμάτη Γονίδη και μπορεί να του γράψω τραγούδια στο μέλλον. Όμως μια τέτοιου είδους συνεργασία δεν με αντιπροσωπεύει αυτή την στιγμή.”

Το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουνίου ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 λίγο μετά τη συνέντευξη του στον 89,8 Δρόμος FM, και ρωτήθηκε γι’ αυτή τη συνεργασία. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Εκεί είχε γίνει μια πολύ κακή συνεννόηση με τον επιχειρηματία. Δεν με είχαν ενημερώσει. Εγώ δεν έφυγα από το σχήμα επειδή ήταν ο κος Γονίδης εκεί, θα ήταν τιμή μου να δουλέψο με τον κ. Γονίδη. Εγώ έφυγα από το σχήμα γιατί άλλα μου είχαν πει και άλλα έκαναν. Και το χειρότερο είναι ότι δεν το έμαθα ούτε από τον κ. Γονίδη, ούτε από τον επιχειρηματία, το έμαθα από το διαδίκτυο.¨

Σχόλια