Σάκης Ρουβάς πολιτική

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς.

Μίλησε για την οικογένεια του, τα 3 μεγαλύτερα παιδιά του αλλά και για τον μόλις λίγων μηνών γιο του.

Ακόμα τον φωνάζουμε με όλα τα γνωστά υποκοριστικά Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα που θα του δώσουμε. Όχι απλά μπουσουλάει, είναι στην περπατούρα και αλωνίζει όλο το σπίτι. Είναι σαν να τρέχει να προλάβει τα μεγαλύτερα αδέλφια του. Είναι τέσσερις ξεχωριστές προσωπικότητες που έχουν αποκτήσει μια πολύ ξεχωριστή σχέση μεταξύ τους, οι τρεις μεγαλύτεροι τον φροντίζουν με μεγάλη αγάπη”

Στην συνέχεια μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια κι αν εξαιτίας αυτών χάνει χρόνο από τα παιδιά του.

Σίγουρα έχω χάσει, αλλά νομίζω πως και συνεχώς να είσαι με τα παιδιά πάντα χάνεις στιγμές. Άλλωστε περνούν πάρα πολλές ώρες και στο σχολείο και πολλές εμπειρίες που έχουν εκεί είναι καθοριστικές για το χαρακτήρα τους. Mαθαίνουν καθημερινά πολλά πράγματα και συχνά σε εκπλήσσουν με αυτά που σου λένε”

Τέλος μίλησε και για την σύντροφο του Κάτια Ζυγούλη με την οποία πορεύονται μαζί τα τελευταία 12 χρόνια και τι είναι αυτό που τον μαγεύει σε αυτήν.

Η ίδια η Κάτια. Είναι μαγικό πως, όσο περνούν τα χρόνια, γινόμαστε ένα, ακόμα πιο πολύ, πιο ουσιαστικά”

Στις 2 Νοεμβρίου, η μεγάλη του κόρη Αναστασία Ρουβά έγινε 8 χρονών.

Την ίδια μέρα ο δημοφιλής τραγουδιστής πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας στο People:

“Είναι μαγεία να βλέπεις τα παιδιά να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται σε αυτόνομους ανθρώπους με τη δική τους μοναδική προσωπικότητα. Παράλληλα, στα γενέθλια των παιδιών συνειδητοποιείς πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος. Πριν τα παιδιά δεν έχεις τέτοιο μέτρο σύγκρισης. Μου φαίνεται σαν χθες που η Αναστασία ήταν μωρό”

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Σάκης Ρουβάς-Οικογένεια

Σχόλια