Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στο σινεμά και μάλιστα σε μια ταινία έκπληξη που την περιμένουμε πως και πως.

Σάκης Ρουβάς

Εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος τραγουδιστής, ο Σάκης έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει με επιτυχία και σε πολλούς άλλους τομείς.

Σαν παρουσιαστή τον γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο X Factor το 2008 και μέχρι σήμερα μας κρατάει συντροφιά με τον 5ο κύκλο του παιχνιδιού να είναι σε εξέλιξη.

Σαν show man τον απολαύσαμε ακόμη περισσότερο μέσα από τις συμμετοχές του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το 2004 με το τραγούδι “Shake it” κατέκτησε την 3η θέση με 252 βαθμούς ενώ το 2009 με το “This is our night” την 7η θέση με 120 βαθμούς.

Υποκριτικά επίσης έχει γνωρίσει επιτυχία τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο. Θεατρικά τον απολαύσαμε στους 12 άθλους του Ηρακλή, ενώ κινηματογραφικά στις ταινίες Alter Ego το 2006, “Στα άκρα” το 2009 αλλά και στο εξαιρετικό “Chevalier” το 2011 το οποίο βραβεύτηκε μάλιστα και σε πολλά φεστιβάλ.

Άλλο ένα κομμάτι που αγαπάει ιδιαίτερα ο Σάκης Ρουβάς είναι και οι μεταγλωττίσεις ταινιών κινουμένων σχεδίων. Στο κομμάτι αυτό τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από την θρυλική “Παναγία των Παρισίων” στον ρόλο του Κουασιμόδου. Ακολούθησε η ταινία “Πλανήτης 51: Επίσκεψη από την Γη” και φυσικά “Τα Αυτοκίνητα“.

Ως κεραυνός Μακουίν κέρδισε τους πάντες τόσο στην πρώτη ταινία το 2006 όσο και στην δεύτερη το 2011. “Τα Αυτοκίνητα 3” επιστρέφουν και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η φωνή του Σάκη από αυτό.

Η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 15 Ιουνίου, με τη διανομή της Feelgood Entertainment.

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στο σινεμά

Σχόλια