Ποιος θα είναι ο νικητής του Rising Star; Ψήφισε και καθόρισε και εσύ με την γνώμη σου το Poll του GetGreekMusic.

Ποιος θα είναι ο νικητής του Rising Star

Το Rising Star έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας κάθε Κυριακή στις 21:00 από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας δίνουν σκληρή μάχη μεταξύ τους για να καταφέρουν να βρεθούν με τους παίκτες τους ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.

Στο Rising Star Hot seat που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Μαρτίου, παρακολουθήσαμε 15 παίκτες όπου δοκίμασαν τις δυνάμεις τους για μία θέση στο talent show, με τους 14 να καταφέρνουν να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Ο Αντώνης Ρέμος πέρασε στην επόμενη φάση με 4 παίκτες, η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μακεδόνας επίσης με 4 παίκτες ενώ ο Χρήστος Μάστορας με 2 παίκτες.

Συγκινητική στιγμή στο παιχνίδι ήταν όταν ανέβηκε στην σκηνή του Rising Star θέλοντας να ερμηνεύσει παλιά και αγαπημένα κομμάτια. Συγκεκριμένα, πριν αρχίσει να τραγουδά την γνωστή του και τεράστια επιτυχία “Έτσι ξαφνικά” ο Αντώνης Ρέμος, έκανε μια μικρή εισαγωγή και είπε τα εξής: “Ξέρετε τα τραγούδια, είναι αναμνήσεις και κάθε φορά που τραγουδάω το έτσι ξαφνικά, μου έρχονται στο μυαλό όλες αυτές οι εικόνες που έχω ζήσει με τον Αντωνάκη μου, τον Αντώνη τον Βαρδή και πάλι.. θα του το στείλω εκεί ψηλά που είναι, γιατί αυτός ήταν και ένας λόγος που μετά από αυτό το τραγούδι, μου ήρθαν πάρα πολύ όμορφα τραγούδια και πολύ ωραία δώρα, και πιστεύω ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο το ότι τραγούδησα ένα τέτοιο τραγούδι. Να είσαι καλά Αντώνη μου, σε ευχαριστώ πολύ.”

Μπες και εσύ στο Poll του GetGreekMusic και καθόρισε με την δική σου γνώμη το αποτέλεσμα.

Ποιος θα είναι ο νικητής του Rising Star

 

Σχόλια