Αγαπημένος παίκτης του Rising Star διασκευάζει Γιώργο Σαμπάνη και μας εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με την φωνή του.

Ο Μιχάλης Καραγκούνης στο GetGreekMusic

Ο Μιχάλης Καραγκούνης που ξεχώρισε μέσα από την συμμετοχή του στο Rising Star, έχει ξεκινήσει το δικό του μουσικό ταξίδι.

Ήδη πραγματοποιεί τα πρώτα του Live σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ σύντομα αναμένουμε και κάποιο δισκογραφικό δείγμα από την μεριά του.

Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός κατάφερε να βρεθεί μέχρι τον Ημιτελικό του παιχνιδιού και να ξεχωρίσει για την φωνή, την παρουσία και τον χαρακτήρα του.

Στο θέμα της ευγένειας στον καλλιτεχνικό κόσμο είχε πει χαρακτηριστικά:

“Ειδικά στον καλλιτεχνικό χώρο θα έπρεπε να υπάρχει ευγένεια. Αλλά θα σου γενικεύσω λίγο την απάντηση μου και θα σου πω ότι κάθε άνθρωπος νομίζω πως αν δεν έχει την κατάλληλη ευγένεια και τους κατάλληλους τρόπους, δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να προχωρήσει πολύ στη ζωή του. Γιατί αν δεν είμαστε ευγενικοί και όμορφοι με τον οποιονδήποτε συνάνθρωπο έχουμε δίπλα μας, δεν θα μπορέσω ούτε εγώ να βοηθήσω αυτόν ούτε και αυτός να με βοηθήσει. Και η βοήθεια δεν έρχεται μόνο σε πράγματα, στα οποία την αναζητούμε. Η βοήθεια έρχεται και όταν κάνεις κάποιο λάθος και υπάρχει εκεί ένας άνθρωπος για να σου πει ευγενικά ότι έκανες λάθος. Όταν κάποιος σου πει ευγενικά ότι έκανες λάθος, θα το καταλάβεις και θα το εκτιμήσεις ακόμη περισσότερο και θα μάθεις από αυτό. Ενώ με κάποιον άλλον τρόπο, νομίζω πως δεν θα υπάρχει το ίδιο αποτέλεσμα.”

Διάβασε ΕΔΩ την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Μιχάλης Καραγκούνης στο GetGreekMusic

Ο Μιχάλης ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο “Μην ανησυχείς” και μας αποδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά ότι και στο Ελληνικό ρεπερτόριο τα καταφέρνει περίφημα.

Μάλιστα έσπευσε να ανεβάσει το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Απολαύστε τον!

Παίκτης του Rising Star διασκευάζει Γιώργο Σαμπάνη

Μην ανησυχείς… #acoustic #cover #minanisixeis #georgesabanis #eleanavrachali #gibson #1977 #shure #gopro #goprophotography #music #musicistheanswer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mixalis Karagounis (@mixaliskaragkounis) στις

Σχόλια