Οι πρώτες μέρες στο Star Academy και τα όσα έζησαν οι παίκτες στο νέο τους σπίτι, την ίδια στιγμή που η Παμπίνα έστειλε το πρώτο μήνυμα για την αποχώρησή της.

πρώτες μέρες στο Star Academy

Οι πρώτες μέρες στο Star Academy

Στην πρεμιέρα με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη γνωρίσαμε τους υπόλοιπους παίκτες. Μετά από αυτό όμως, είχαμε μια ξαφνική, οικειοθελή αποχώρηση, αυτή της Παμπίνας Κοντέα, η οποία μπορεί να συγκίνησε την Άννα Βίσση με την ερμηνεία της, αλλά για προσωπικούς της λόγους αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η Κύπρια μίλησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα είπε: «H συμμετοχή μου στο Star Academy με το τραγούδι »Το πάτωμα» σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Σταμάτη Κραουνάκη.

Νοιώθω τη μεγάλη ανάγκη να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε μια τραγουδίστρια που πάντα αγαπούσα και θαύμαζα από μικρό παιδί… Τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ. Η μεγαλοσύνη και η γενναιοδωρία με την οποία μίλησε για μένα με άφησαν άφωνη… Σας ευχαριστώ κυρία Βίσση που αναπτερώσατε τις ελπίδες μου και με κάνατε να νιώσω τόσο όμορφα».

Δείτε τι είπε η Παμπίνα Κοντέα για την αποχώρησή της

Σύμφωνα όμως με όσα δήλωσε η Ναταλία Γερμανού, η νεαρή ερμηνεύτρια έχει ξαναπάει σε talent show και αποχώρησε πάλι οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήρθε η ώρα να σας πω κάτι για την Παμπίνα, το οποίο δεν το είπα την Παρασκευή στο live παρότι την αναγνώρισα την ώρα που την είδα. Είπα να μην πω κάτι εκείνη τη στιγμή», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε: «Την Παμπίνα με την εξαιρετική φωνή ήταν η δεύτερη φορά που τη συναντούσα εγώ σε talent show. Τη συνάντησα πρώτη φορά, πάλι ούσα σε κριτική επιτροπή, στις οντισιόν του Dream Show πριν από 11 χρόνια. Πάλι είχε περάσει από οντισιόν, πάλι την αποθεώσαμε, πάλι την περάσαμε και πάλι έφυγε λέγοντάς μας ότι ψυχολογικά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ζήσαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ήταν ακριβώς η επανάληψη του ίδιου πράγματος».

Τρεις παίκτες διαγωνίσθηκαν, ο Γιάννης Μαυρομάτης, που τραγούδησε το ”Πες μου ένα ψέμα”, ο Γιάννης Μιχέλης, που είπε το ”Που να εξηγώ” και ο Θοδωρής Σαραντόπουλος που ερμήνευσε το ”Παιδί γενναίο”.

Ο πρώτος που αποχώρησε είναι ο Θοδωρής Σαραντόπουλος, στην πρεμιέρα. Ο Γιάννης Μαυρομάτης και ο Γιάννης Μιχελής βρέθηκαν για λίγο στο σπίτι που στεγάζεται το Star Academy.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού που ξεκίνησε στο kick off την περασμένη Πέμπτη και ολοκληρώθηκε στο live της Παρασκευής, ο Γιάννης Μαυρομάτης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε, ενώ ο Γιάννης Μιχελής εκείνος που παραμένει στο talent show.

Σχόλια