Οι πρώτες αποχωρήσεις στο Star Academy. Λίγες μέρα μετά την λαμπερή πρεμιέρα του Star Academy of Greece το τηλεοπτικό κοινό πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

αποχωρήσεις στο Star Academy

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Θέμης Μάλλης έκαναν ποδαρικό στο σπίτι – Μουσική Ακαδημία που θα φιλοξενηθούν οι διαγωνιζόμενοι και σήμαναν την έναρξη του μεγάλου σόου, ενώ στη συνέχεια παρουσίασαν 3 υποψήφιους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας, οι οποίοι πάλεψαν «μελωδικά» από τα πλατό του παιχνιδιού, τραγουδώντας κατά την διάρκεια του Kick-off live και δίνοντας την ευκαιρία στους τηλεθεατές να επιλέξουν τον 1ο σπουδαστή του Star Academy of Greece.

Οι δύο παρουσιαστές ξενάγησαν τους τηλεθεατές για πρώτη φορά στο σπίτι που θα φιλοξενήσει, για τους επόμενους 4 μήνες, τα μελλοντικά αστέρια της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Στην πρεμιέρα με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη γνωρίσαμε τους υπόλοιπους παίκτες. Μετά από αυτό όμως, είχαμε μια ξαφνική, οικειοθελή αποχώρηση, αυτή της Παμπίνας Κοντέα, η οποία μπορεί να συγκίνησε την Άννα Βίσση με την ερμηνεία της, αλλά για προσωπικούς της λόγους αποχώρησε από το παιχνίδι.

Οι αποχωρήσεις στο Star Academy

Τρεις παίκτες διαγωνίσθηκαν, ο Γιάννης Μαυρομάτης, που τραγούδησε το ”Πες μου ένα ψέμα”, ο Γιάννης Μιχέλης, που είπε το ”Που να εξηγώ” και ο Θοδωρής Σαραντόπουλος που ερμήνευσε το ”Παιδί γενναίο”.

Ο πρώτος που αποχώρησε είναι ο Θοδωρής Σαραντόπουλος, στην πρεμιέρα. Ο Γιάννης Μαυρομάτης και ο Γιάννης Μιχελής βρέθηκαν για λίγο στο σπίτι που στεγάζεται το Star Academy.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού που ξεκίνησε στο kick off την περασμένη Πέμπτη και ολοκληρώθηκε στο live της Παρασκευής, ο Γιάννης Μαυρομάτης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε, ενώ ο Γιάννης Μιχελής εκείνος που παραμένει στο talent show.

Η στιγμή της αποχώρησης

Επίσης μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση, από τις πληροφορίες που συλλέξαμε στη συνέντευξη τύπου. Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να είστε ενήμεροι πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους Άννα Βίσση, Νίκο ΚαρβέλαΠέτρο Κωστόπουλο και Ναταλία Γερμανού, ενώ το team των καθηγητών απαρτίζουν οι Αντώνης Βοεράκος, Βασίλης Κωστόπουλος, Βασιλική Δημητροπούλου, Νίκος Μαριάνος, Πολίνα Πρελορέτζου και Χρύσα Ρώπα. Τέλος διευθύντρια της σχολής θα είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Σχόλια