Οι 3 προτεινόμενοι προς αποχώρηση από το Star Academy. Το δεύτερο Live του γνωστού μουσικού ριάλιτι ολοκληρώθηκε με πολλά απρόοπτα. Το ανατρεπτικό Star Academy of Greece, έχει ανοίξει τις πόρτες του και την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 20:45 μέσα από τη συχνότητα του Epsilon, παρακολουθήσαμε την εξέλιξη των 15 σπουδαστών, μετά από την καθοδήγηση των καθηγητών.

Η 1η εβδομάδα της διαμονής των παικτών στη μουσική Ακαδημία,  είχε σκληρή δουλειά, πολύωρες πρόβες, αλλά και εντάσεις  ανάμεσα στους σπουδαστές, αφού καλούνται να προσαρμοστούν στο νέο τους σπίτι και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιτύχουν τον στόχο τους.

Το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις ερμηνείες των σπουδαστών, που έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τη θετική  ψήφο των τηλεθεατών και να εξασφαλίσουν της παραμονή τους στη μουσική Ακαδημία.

Το δεύτερο live του Star Academy είναι πλέον παρελθόν. Όλοι οι σπουδαστές έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν στη σκηνή με το αστέρι, αλλά όπως υπαγορεύει η Βίβλος της Μουσικής Ακαδημίας, ένας θα ήταν προτεινόμενος προς αποχώρηση.

Οι 3 προτεινόμενοι προς αποχώρηση από το Star Academy

Αυτός δεν θα μπορούσε να είναι όμως ο Στέλιος Καλλίτσης. Από την αρχή της βραδιάς, οι τηλεθεατές ψήφιζαν με θετική ψήφο, για τον σπουδαστή που θα λάμβανε ασυλία για μία εβδομάδα.

Με άλλα λόγια, οι τηλεθεατές «έσωζαν» έναν σπουδαστή, ό,τι και να πίστευε η Διευθύντρια της Ακαδημίας, Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και οι καθηγητές, για την ερμηνεία του.

Ο Στέλιος Καλλίτσης λοιπόν, με τον τρόπο που ερμήνευσε «Το παλιό μου παλτό», ένα τραγούδι που σημαίνει πολλά για αυτόν, κέρδισε την πρώτη ασυλία του Star Academy.

Ένας άλλος Στέλιος όμως, ο «Πρόεδρος» Στυλιανός Ξανθός, βρέθηκε στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση, όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (25/3), ανακοινώθηκαν και οι άλλοι δύο παίκτες που μπήκαν στην ψηφοφορία της εβδομάδας. Οι καθηγητές και η Κατερίνα Γκαγκάκη έθεσαν υποψήφιους προς αποχώρηση τον Σταύρο Γιάννου και την Σκεύη Ιωάννου.

 

Σχόλια