Έχουν πάρει φωτιά τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο ενόψει του αποψινού πρώτου Ημιτελικού.

Στις 22:00 θα δοθεί η μάχη της Ελλάδας και της Κύπρου για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Ελλάδα εμφανίζεται στην 14η θέση. Η Γιάννα Τερζή είναι ιδιαίτερα άνετη και χαλαρή, φωνητικά πιο καλή από ποτέ, και η όλη εμφάνιση ελπίζουμε να εντυπωσιάσει πολύ το παρευρισκόμενο κοινό! Το χέρι της Γιάννας, δεν ξέρουμε σίγουρα αν θα είναι τελικά βαμμένο μπλε αλλά ίσως φωτιστεί κατάλληλα – όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει εξ’αρχής – στο σημείο που ερμηνεύει τον στίχο «…και το μπλε μου να ξεβάψεις»!

Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ρεφραίν, η σκηνή γεμίζει με ξηρό πάγο ενώ ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η εντυπωσιακή γέφυρα της συμμετοχής μας και μέχρι το πρώτο μισό της, εμφανίζονται από την σκηνή πολλές στήλες πυροτεχνημάτων! Κατά τη μελωδική γέφυρα, η Γιάννα με τα χέρια της διευθύνει με εντυπωσιακό τρόπο τον φωτισμό αλλά και τις δεσμίδες καπνού που γεννιούνται «μέσα» από το πάτωμα της σκηνής. Ο φωτισμός που επικρατεί είναι σε μπλε χρώμα ενώ λευκά φώτα αναβοσβήνουν συνεχώς, σύμφωνα με τη μουσική… Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι σε γενικές γραμμές υπάρχει έντονη χρήση ανεμιστήρα που ανεμίζει τα μαλλιά και το φόρεμα της Γιάννας.

Η Κύπρος εμφανίζεται στην 19η θέση και τελευταία θέση. Η σκηνή πλημμυρίζει με κόκκινα φώτα – που είναι και το κυρίαρχο χρώμα της εμφάνισης – ενώ ένα μπλε laser σχηματίζει ένα τούνελ, μέσα από το οποίο κάνει την είσοδό της η Ελένη. Ενδυματολογικά, φοράει την ίδια χρυσή ολόσωμη, κολλητή φόρμα με τις πολύχρωμες λεπτομέρειες ενώ είναι πλαισιωμένη από τις τέσσερις χορεύτριες που είναι ντυμένες με μαύρα, αστραφτερά ρούχα. Όλες μαζί, εκτελούν μία ιδιαίτερα δυναμική και «τρελή» χορογραφία απόλυτα ταυτισμένη με το στυλ της Φουρέιρα που όλοι μας γνωρίζουμε καλά και που δείχνει να ενθουσιάζει και τους ξένους fans και δημοσιογράφους. Φωνητικά, όλη η ομάδα είναι αρκετά καλή. Η σκηνή είναι γεμάτη καπνούς που πάνω τους πέφτουν τα κόκκινα φώτα ενώ υπάρχουν κάποια ειδικά εφέ τα οποία δεν διαδραματίζονται επί σκηνής αλλά είναι καθαρά και μόνο τηλεοπτικά! Στις οθόνες μας λοιπόν θα βλέπουμε φωτιές και φλόγες να γεμίζουν τη σκηνή περιμετρικά της Ελένης, γεγονός που κάνει την εμφάνισή της άκρως εντυπωσιακή! Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τις πρώτες πρόβες, της προηγούμενης φοράς.

Τι λένε τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο

Όσον αφορά τα στοιχήματα η Κύπρος φιγουράρει στην 1η θέση για να προκριθεί από τον Ημιτελικό της ενώ η Ελλάδα στην 6η θέση.

Αν όλα πάνε καλά και εκτός απροόπτου θα δούμε και τις δυο χώρες στον τελικό του Σαββάτου.

Το μόνο που μένει είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία Ελλάδα, καλή επιτυχία Κύπρο!

Σχόλια