Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Βασίλη Δήμα στο Posidonio με την Κατερίνα Στικούδη και
τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

πρεμιέρα για τον Βασίλη Δήμα στο Posidonio

Ο Βασίλης Δήμας εμφανίστηκε στη σκηνή του Posidonio ερμηνεύοντας το απόλυτο hit«ραγίζει η καρδιά μου». Συγκινημένος από την ενθουσιώδη υποδοχή με τις «διάσπαρτες φλόγες» και το ένθερμο χειροκρότημα των παρευρισκομένων δήλωσε πως το «ευχαριστώ» είναι μικρή λέξη για να περιγράψει αυτά που νιώθει τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ο Βασίλης Δήμας παρουσιάζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα, που αποτελεί τη διαφορετική πρόταση στη διασκέδαση. Έχοντας χαρισματική επικοινωνία με το κοινό ερμηνεύει διαχρονικές επιτυχίες, δικά του τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, που φέρουν την σφραγίδα του ως συνθέτη, στιχουργού αναδεικνύοντας την καλλιτεχνική του πληρότητα. Σε σημεία του Β΄ προγράμματός του παράλληλα με τις αισθαντικές ερμηνείες του, ο Βασίλης Δήμας παίζει κιθάρα και μπουζούκι.

Η εκρηκτική και απαστράπτουσα, Κατερίνα Στικούδη διανύει την καλύτερη καλλιτεχνική της περίοδο και ενθουσιάζει το κοινό.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με τις δυναμικές ερμηνείες του κρατά το κέφι στα ύψη. Μετά την επιτυχία του τραγουδιού του «Φταίω εγώ» ετοιμάζει την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του.

Guest οι «Εκείνος και Εκείνος» που βάζουν τη δική τους σφραγίδα ενώ εντυπωσιάζει ηΓιούλη Τάσσου. Ξεχωριστοί οι ταλαντούχοι: Γιάννης Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Μπουραντώνης, Κατερίνα Κυριαζή, Χρύσα Μπανδέλη, Βασίλης Άνης.

Παρόντες στην πρεμιέρα του Posidonio ήταν στελέχη των δισκογραφικών εταιριώνsonar και heaven, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Χρήστος Χολίδης, η Τζούλη Μασίνο, η ΜαρίαΙακώβου, ο Νίκος Απέργης, ο θρυλικός Γιώργος Πολυχρονίου, ο ΚώσταςΧαριτοδιπλωμένος και οι δημιουργοί Γιάννης ΦρασέρηςΒαγγέλης Κωνσταντινίδης.

Σε δυναμικούς ρυθμούς ήταν κι η επόμενη βραδιά. Τη βραδιά του Σαββάτου στοPosidonio διασκέδασε η Ελένη Καρουσάκη. Δήλωσε ενθουσιασμένη με τον Βασίλη Δήμακαι τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί προσωπικά.

Ο Βασίλης Δήμας κατά τη διάρκεια του Β΄προγράμματός του, της παραχώρησε το μικρόφωνο όπου η Καρουσάκη τραγούδησε διαχρονικά κομμάτια και στο τέλος φώναξε:«Αγαπάμε τον Βασίλη Δήμα».

Κάθε ΠαρασκευήΣάββατο οι νύχτες στο Posidonio θα είναι ξεχωριστές.

Ξεχωριστή πρεμιέρα για τον Βασίλη Δήμα στο Posidonio

 

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033210 8941035
 
https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

Σχόλια