Πόσο καλά ξέρεις τον Κωνσταντίνο Αργυρό;  Παίξε στο διασκεδαστικό Quiz του GetGreekMusic και μάθε… Το Quiz είναι για δυνατούς λύτες…

Πόσο καλά ξέρεις τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Λίγα Λόγια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε με την οικογένειά του στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο. Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική. Την ίδια περίοδο, ο όμιλος ANT1 οργανώνει την προβολή της εκπομπής ανάδειξης ταλέντων για το Fame Story, όπου συμμετείχε.

Ύστερα από την συμμετοχή του στην εκπομπή Fame Story , ξεκίνησε πλέον να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Άρχισε να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης FIX στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα, ακολούθησαν πολλές συναυλίες, ορισμένες από αυτές και στο εξωτερικό. Το χειμώνα του 2005 κάνει το πρώτο του βήμα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, τραγουδώντας με την Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Βοτανικός.

Έκτοτε μετρά πολλά επιτυχημένα τραγούδια και συνεργασίες με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Πλέον έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται και θεωρείται από τα πρώτα ονόματα. Έχει στη συλλογή του 5 albums, το «Όλα θα αλλάξουν», «Μάλλον κάτι ξέρω», «Παιδί Γενναίο», «Δεύτερη φορά», «Όσα νιώθω».

Το τελευταίο του single με τίτλο “Ψέματα” έχει ήδη λατρευτεί από το κοινό.

Ήρθε η ώρα να παίξεις το Quiz!

Πόσο καλά ξέρεις τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Σχόλια