Σταυρός του Νότου

Σταυρός του Νότου

Τι θα δούμε το χειμώνα στις έντεχνες μουσικές σκηνές;

Ο χειμώνας προβλέπεται μεγάλος, από πολλές απόψεις. Οι δυσκολίες του Έλληνα μεγαλώνουν κι έρχονται παράξενες μέρες, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Γι’ αυτό εξάλλου υπάρχει κι η φωτεινή πλευρά, που λέγεται μουσική κι είναι εδώ για να μας συντροφεύει με τον καλύτερο τρόπο. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το πού μπορούμε να ακούσουμε καλή έντεχνη μουσική. Διότι υπάρχει κι αυτή η πλευρά!

Χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο μπορείς να βρεις πολλά μαγαζιά που υποστηρίζουν αυτό το είδος. Τώρα θα μιλήσουμε για το Σταυρό του Νότου. Κάθε χρόνο ανανεώνει το πρόγραμμα του και φέτος μας προτείνει πολλές εναλλακτικές! Ο Οκτώβρης άρχισε με ένα fullπρόγραμμα και σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε μερικές ημερομηνίες για διάφορα προγραμματισμένα live events!

Σταυρός του Νότου Club:  Ξεκινάει ο Απόστολος Βαλαρουτσός 10/10 όπου αυτό θα είναι και το πρώτο του live στην Αθήνα, μετέπειτα από την καλοκαιρινή του περιοδεία.  Στις 11-12/10 θα έχουμε το Γιώργο Τεντζεράκη και  τη HouseBand. Η Γεωργία Νταγάκη, ο Δημήτρης Λάππας και η Mr Highway Band θα είναι εκεί, τη Δευτέρα 14/10. Η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Άρης Πλασκασοβίτης θα μας παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα 90’ς τη Τρίτη 15/10 και θα βρίσκονται εκεί κάθε Τρίτη. Ο Μανώλης Φάμελλος και η Nalyssa Green τραγουδούν μαζί για δύο Πέμπτες 17/10-24/10.

Σταυρός του Νότου Plus: Τα Κίτρινα Ποδήλατα επιστρέφουν με δυναμικές εμφανίσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν τη Παρασκευή 11/10 και θα βρίσκονται εκεί κάθε Παρασκευή. Μύρωνας Στρατής και Ισαίας Ματιάμπα θα ντύσουν μουσικά το Σάββατο 12/10 και κάθε Σάββατο από τότε! Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης έχει liveστις 17/10 και ο Λεωνίδας Μπαλάφας στις 21/10.

Σταυρός του Νότου κεντρική σκηνή: Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, θα βρεθεί επί σκηνής το Σάββατο 12/10 αλλά και το μεθεπόμενο 19/10. Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης  θα βρεθούν στην κεντρική σκηνή στις 18/10. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στις 26/10 θα είναι εκεί και για κάθε Σάββατο μετά από αυτό!

Από την Ηρώ Τζημίκα.

Σχόλια