Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Super Star Academy; Η δεύτερη φάση του Star Academy είναι γεγονός και πλέον βρισκόμαστε στο Super Star Academy. Το Live του Σαββάτου αποτελεί παρελθόν και ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε από τη μουσική ακαδημία.

Super Star Academy of Greece

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Super Star Academy;

Οι υποψήφιοι ήταν τρεις, όπως πάντα. Συγκεκριμένα ο Στυλιανός Ξάνθος, η Ειρήνη Ασιαλέμ και ο Γιάννης Μιχελής. Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση επιλέγουν μόνοι τους τα κομμάτια που θα ερμηνεύσουν, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους σπουδαστές.

Ο Στυλιανός ερμήνευσε το ”Πάρτι” του Μιχάλης Χατζηγιάννη, η Ειρήνη το ”Στο Θεό με πάει” της Ελένης Φουρέιρα και ο Γιάννης Μιχελής το ”Κάποιος σ’αγαπάει” του Χρήστου Δάντη.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να παραμείνουν στο παιχνίδι ο Στυλιανός Ξάνθος και η Ειρήνη Ασιαλέμ, ενώ ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Γιάννης Μιχελής.

Όπως είδαμε όλοι, στη μουσική ακαδημία έχει μπει ο Απόστολος Ρίγας, στη θέση της κ. Ρόπα, ως καθηγητής υποκριτικής, ενώ πλέον στην κριτική επιτροπή κάθε Live, προστέθηκε ένα ακόμα μέλος, ο Νίκος Μουρατίδης και πλέον έχουμε μια πενταμελή επιτροπή.

Σχόλια