Συνεχίζουμε την αναφορά στις μουσικές σκηνές και τώρα θα πάρει θέση η σκηνή του ΑντArt!

antart

antart

Αυτός ο εξαιρετικός χώρος, τοποθετείται στη Γλυφάδα κι έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς, πάρα πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες. Από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Αντώνη Ρέμο, μέχρι και τους Active Member.

Το πρόγραμμα του Οκτωβρίου άρχισε ήδη να τρέχει. Σήμερα κιόλας Πέμπτη 10/10 έχουν live η Αρετή Κετιμέ, ο Αντώνης Απέργης, η Μάρθα Μαυροειδή και οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες Πέμπτες, 17, 24 και 31 Οκτώβρη.

Ο Βασίλης Καζούλης πραγματοποίησε με επιτυχία τις προηγούμενες εμφανίσεις του στο μαγαζί και συνεχίζει τη Παρασκευή 11/10 για το κλείσιμο τους. Ο νεαρός καλλιτέχνης, Μάρκος Χριστοδουλίδης, έρχεται να μας τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε σε ροκ και έντεχνους ρυθμούς αλλά φυσικά και προσωπικά του κομμάτια. Το Σάββατο 12/10 ο Νίκος G θα μας κρατήσει συντροφιά με όση περισσότερη μουσική μπορεί να παραχθεί από έναν άνθρωπο. Ο Κώστας Τουρνάς έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και θα μπορείτε να τον απολαύσετε από τη Παρασκευή 18/10 και κάθε Παρασκευή στη σκηνή ΑντArt.  Σειρά έχουν οι Los tre wing  στις 19/10 σε ύφος greek gypsy jazz και το Σάββατο 26/10 η Πίτσα Παπαδοπούλου με τον Βασίλη Λέκκα μας παρουσιάζουν το «Λόγος Λαικός». Η Ζωή Τηγανούρια, συνθέτις και σολίστ του ακορντεόν, έχει ένα μοναδικό προσωπικό στυλ. Έρχεται στο AντART, τη Κυριακή 27/10 με το κουιντέτο της για να μας αποκαλύψει τον κώδικα που ενώνει τις μουσικές παραδόσεις του κόσμου. Παιξίματα γεμάτα πάθος σαν εκ βαθέων προσωπικές εξομολογήσεις που καθηλώνουν.

Από την Ηρώ Τζημίκα.

Σχόλια