Ποια παίκτρια αποχώρησε από το Star Aacademy; Η μεγάλη ανατροπή στο τέλος που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό άλλαξε τα δεδομένα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή,

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Ζαφείρη Παρασκευόπουλος, ακόμα ένα μέλος της γνωστής μουσικής ακαδημίας αποτελεί πλέον παρελθόν. Μετά τις ερμηνείες όλων των παικτών, οι υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν τρεις. Η Ειρήνη Ασιαλέμ, η Ιωάννα Μπάλτα (Τζο) και η Φαίη Μπουζιώτη.

Το κοινό ψήφισε να παραμείνει στο παιχνίδι η Φαίη. Έτσι, το βάρος της απόφασης για το πιο κορίτσι θα αποχωρήσει έπεσε και αυτή τη βδομάδα στην κριτική επιτροπή.

Η ψηφοφορία των κριτών εξελίχθηκε σε θρίλερ. Άννα Βίσση ψήφισε την Ειρήνη Ασιάλεμ για να φύγει από το παιχνίδι. Η Ναταλία Γερμανού, ο Νίκος Καρβέλας και ο Πέτρος Κωστόπουλος ψήφισαν την Τζο για να αποχωρήσει από το Star Academy. Ο Νίκος Μουρατίδης, όμως, που ήταν ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για αυτή την εβδομάδα ψήφισε να παραμείνει η Ιωάννα Μπαλτά στο παιχνίδι. Έτσι η παίκτρια που αποχώρησε είναι η Ειρήνη Ασιαλέμ. Ως γνωστόν η ψήφος του προέδρου μετράει ως διπλή. Αφού λοιπόν υπήρξε ισοβαθμία, τότε ο Νίκος Μουρατίδης αποφάσισε να αποχωρήσει η Ειρήνη.

Σχόλια