Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Γυρίσματα_ Η Επιμονή ΣουΤα γυρίσματα για το αγαπημένο τραγούδι «Η επιμονή σου» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη 27/2.

Το GetGreekMusic ήταν εκεί από την αρχή ως το τέλος του και θα σου μεταφέρει όλα όσα είδε.

Η ώρα προσέλευσης ήταν 11.30 σε μια από τις πιο όμορφες πλατείες της Αθήνας, την πλατεία Αγ. Ειρήνης. Μ’εναν ήλιο να «επιμένει» να λάμπει και παράλληλα φρέσκα και χαμογελαστά πρόσωπα να καταφθάνουν, σκέφτομαι ότι αυτά τα γυρίσματα θα έχουν κάτι το διαφορετικό

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη καταφθάνει και ο κόσμος της επιφυλάσσει την πιο θερμή του υποδοχή. Εκεί από νωρίς φίλοι, συνεργάτες και ο σκηνοθέτης αυτού του μεγάλου πάρτι Βαγγέλης Καλαϊτζής. Και λέω πάρτι γιατί όλοι μαζί από άγνωστοι, γίναμε  όλοι μια παρέα, μια αγκαλιά για την αγαπημένη μας Ελεωνόρα.

Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Καλαϊτζή, παίρνουμε όλοι την θέση μας ή αλλιώς τον ρόλο μας και ξεκινάμε! Το videoclip κινείται περιμετρικά της πλατείας αλλά και σε γνωστούς παρακείμενους δρόμους της.

Γινόμαστε όλοι μια παρέα, από τους ήδη υπάρχοντες μέχρι τους περαστικούς που είτε συμμετείχαν και αυτοί στο video clip είτε στα διαλείμματα μας ερχόντουσαν για να χαιρετίσουν, να συγχαρούν και να φωτογραφίζουν με την Ελεωνόρα.

Θα σου αποκαλύψουμε την βασική ιδέα, για το τι θα δεις στο video clip το οποίο αναμένετε να βγει σε περίπου δέκα ημέρες.

Θα δεις λοιπόν, πέρα από τα πλάνα που σου περιέγραψα πιο πάνω, τρις εξαίρετους μουσικούς, τρία νέα παιδιά με όρεξη και μεράκι να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με συντροφιά παραδοσιακών οργάνων όπως λαούτο και νταούλι και φυσικά αλλά και μέσα σ’ολα αυτά να συμπεριλαμβάνεται και το σαντούρι βεβαίως.

Έτσι όλοι εμείς, οι μουσικοί και ο αγαπημένος Κώστας Λειβαδάς που κατέφθασε στον χώρο, πλαισιώνουμε την Ελεωνόρα σ’εναν ατέλειωτο και ζωντανό χορό που δεν έχει τελειωμό. Τραγουδάμε δυνατά την επιμονή ξανά και ξανά χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι η φωνή να μην μπορεί να βγει και όμως…βγαίνει!

Ο παλμός είναι υψηλός και η χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων! Μετά από αρκετές ώρες γυρισμάτων, φτάνουμε στο τέλος. Ήταν κάτι που το άκουσα από πολλά παιδιά που ήταν εκεί «μα γιατί τελείωσε»; «το πάμε πάλι»;

Εμπειρία ανεκτίμητη και αναντικατάστατη για όσους βρέθηκαν εκεί!

Τα υπόλοιπα θα τα δεις σε δέκα μέρες ολοκληρωμένα…

Ρεπορτάζ: Εβίτα Μακ.

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘slide'” info=”true”]

 

Σχόλια