20 Χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης - Live_PublicΣτον φιλόξενο χώρο του Public Συντάγματος έγινε η παρουσίαση δίσκου του Γιώργου Μαζωνάκη «Με λένε Γιώργο – 20 Χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης». Μαζί του για να γιορτάσουν το γεγονός, ήταν θαυμαστές, φίλοι, συνάδελφοι, όπως η Καίτη Γαρμπή, ο Παντελής Παντελίδης, η Ελισάβετ Σπανού και ο Νικηφόρος καθώς και η οικογένεια του.

Το GetGreekMusic θα σου πει όλα όσα έγιναν χθές

Από νωρίς ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο κατάστημα Public του Συντάγματος για να γιορτάσει την κυκλοφορία αυτής της πολυσυλλεκτικής κασετίνας αλλά και να δει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, έφτασε στον χώρο του καταστήματος όπου είχε μαζευτεί ο κόσμος για να τους υπογράψει τα cd. Μίλησε προσωπικά με κάθε παρευρισκόμενο, φωτογραφήθηκε ξεχωριστά με κάθε έναν fan και  το προσωπό του έλαμπε από την αγάπη που εισέπραττε απλόχερα.

Πριν ξεκινήσει η βραδιά, ο Γιώργος Μαζωνάκης μας χάρισε λίγο από τον χρόνο του και μας έκανε μερικές δηλώσεις.

Ξεκινώντας μας τόνισε ότι «η σημερινή μέρα είναι μια μέρα χαράς. Είναι μια μέρα που μπορώ να θυμηθώ τα 20 χρόνια που έχω περάσει σε όλες τις εκβάσεις τους. Έχω να θυμάμαι πολλά πράγματα με γεύσεις, καλές και κακές, δημιουργικές, φιλικές, επαγγελματικές…» και συνέχισε υπογραμμίζοντας μας πως «Αυτά τα 20 χρόνια δουλειάς και μουσικής ποτέ μα ποτέ δεν είπα ούτε μισό ρεφρεν για λόγους  ολοκλήρωσης δίσκου. Όσα τραγούδια έχω πει, είναι τραγούδια που τα έχω επιλέξει και τα έχω αγαπήσει».

«Μέσα από τους συνεργάτες και τους φίλους μου έχω μάθει να είμαι αυστηρός με τις επιλογές μου»  και αυτό μας το είπε γιατί  όπως δήλωσε «είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να κάνω πολλά πράγματα. Είμαι ένας λαïκός τραγουδιστής που του αρέσει να παίζει με τα είδη της μουσικής, όμως θα ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο ή με το cinema».

Μιλώντας για το «The Voice», μας είπε ότι δέχθηκε πρόταση για να πάει στην κριτική επιτροπή όμως «δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα μπορούσα να κάνω τον κριτή. Είμαι μιας άλλης σχολής άνθρωπος και έχω μάθει έναν διαφορετικό δρόμο  στο κομμάτι του χτισίματος μιας καριέρας. Δεν είμαι αρνητικός με τους κριτές, απλά δεν θα ήθελα να το κάνω εγώ αυτό. Με όλους τους κριτές είμαστε φίλοι και τους εκτιμώ πολύ».

Μετά από τις δηλώσεις του, η βραδιά ξεκίνησε με την επιτυχία του «Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις» και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκτοτήματα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας πήρε από το χέρι και μας ταξίδεψε αντίστροφα στον χρόνο με επιτυχίες του από το σήμερα και το χθές. Ακούσαμε κομμάτια όπως «Λείπει πάλι ο Θεός», «Έλα να δεις», «Θέλω να γυρίσω», «Το λάθος μου το τελευταίο» και πολλά ακόμα.

Στο τέλος, μας ευχαρίστησε όλους από καρδιάς και πιο πολύ τον κόσμο  που τον ακολουθεί και τον στηρίζει τόσα χρόνια από το ξεκίνημα του  μέχρι σήμερα.

Ρεπορτάζ: Εβίτα Μακ.

Φωτογραφίες: Μαριλένα Αναστασιάδου

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

Σχόλια