Ο μικρός Αλέξανδρος Σαγκούρης μας συγκινεί ξανά με ένα cover στο τραγούδι “Παραμυθιάζομαι” του Παντελή Παντελίδη.

Ο Αλέξανδρος Σαγκούρης τραγουδά με τον Μαζωνάκη

Μουσική και στίχους στο κομμάτι υπογράφει ο ίδιος ο Παντελής Παντελίδης.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο του καλλιτέχνη με τίτλο “Αλκοολικές οι νύχτες” που κυκλοφόρησε το 2012.

Ο Αλέξανδρος δίνει τον δικό του χαρακτήρα στο κομμάτι και μας συγκινεί πολύ.

Απολαύστε τον!

Αλέξανδρος Σαγκούρης – Παραμυθιάζομαι

#paramithiazomai #pantelis #pantelidis #pantelis #singing #piano #love #instacover #goodnight #goodvibes #respect #? #? #??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Σαγκούρης (@sagkouris_a) στις

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Σαγκούρη

Ο Αλέξανδρος, πέρα από βιολί και τουμπερλέκι που παίζει, πηγαίνει στο μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης. Όπως έχει είπε δεν παραμελεί το διάβασμα, αλλά το όνειρό του είναι να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι. Επίσης ανακαλύψαμε πως ασχολείται με την ρομποτική, κάτι που αποδεικνύει το πολύπλευρο ταλέντο του και την επιθυμία του να ξεχωρίσει, να διακριθεί, να αποδείξει πως αξίζει να έχει μεγάλα όνειρα ένα παιδί από τη φυλή των Ρομά, που ζει στο περιθώριο και έχει στοχοποιηθεί από την κοινωνία.

Ο μικρός Αλέξανδρος έχει δώσει στο παρελθόν το παρών και στη Βουλή, για την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων και Ισότητας – Νεολαίας-Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής που ήταν αφιερωμένη στους Ρομά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά (8 Απριλίου).

Πέρα από τα ζητήματα που αφορούσαν στις προσπάθειες εξόδου των Ρομά από την περιθωριοποίηση, παρουσιάστηκαν στην Αίθουσα Γερουσίας του Κοινοβουλίου τα επιτεύγματα των νεαρών Ρομά, με την υπουργό κ. Φωτίου να είναι παρούσα. Ανάμεσα σε πολλά παιδιά από όλη τη χώρα, ήταν και ο Αλέξανδρος Γεώργιος Σαγκούρης, μαζί με τον συμμαθητή του από την ομάδα ΡομποτικήςΠαρασκευά Σελίμ.  Οι δυο νεαροί με παρέμβασή τους στάθηκαν στο πόσο έχει αλλάξει τη ζωή τους η εκπαίδευσή. «Η ενασχόληση με την ρομποτική ήταν ο Δούρειος Ίππος που μας έβγαλε από τα γκέτο σε νέους κόσμους» είπε ο 16χρονος Αλέξανδρος Γεώργιος Σαγκούρης.

Σχόλια