Έλενα Παπαρίζου - Nine

Η Έλενα Παπαρίζου έχει ήδη κερδίσει το “στοίχημα”, αφού όλες οι κριτικές που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο μετά την πρεμιέρα της ως Σαραγκίνα στο μιούζικαλ “Nine” είναι κάτι παραπάνω από καλές. Ενδεικτικά:

ttf.gr:

“Την αλήθεια μου θα την πω. Πήγα στην πρεμιέρα του Nine, της παράστασης που σκηνοθετεί στο θέατρο Πάνθεον ο Γιάννης Κακλέας με βαριά καρδιά, γιατί έπαιζε η Έλενα Παπαρίζου. Σκεφτόμουν, πόσες πια Ελληνίδες σταρ θα κάνουν το θεατρικό σανίδι να… τρίζει.

Και όμως να που οι προσδοκίες που είχα διαψεύστηκαν τελείως! Γιατί η Έλενα Παπαρίζου έκανε την απόλυτη ανατροπή και κέρδισε ολοκληρωτικά τις εντυπώσεις μας στο ρόλο της ιερόδουλης Σαραγκίνας. Η θεατρική της παρουσία ήταν κυριολεκτικά σαρωτική. Βγήκε στη σκηνή προκλητική, με ζαρτιέρες, ντυμένη νεγκλιζέ στα κόκκινα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, ξεσηκώνοντας το κοινό με την εκφραστική φωνή της, την θεατρικότητά της και τα εκπληκτικά χορευτικά της.

Ποια Νάντια Μπουλέ, ποια Κατερίνα Παπουτσάκη, ποιος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν τόσο εκρηκτική που νιώσαμε όλοι οι προβολείς είχαν πέσει πάνω, αφήνοντας τους υπόλοιπους στο… σκοτάδι!”

Έλενα Παπαρίζου - Nine

entertv.gr (Niko-Polis Blog)

“Η αναμενόμενη, μεγάλη έκπληξη του Nine, δεν ήταν άλλη από την Έλενα Παπαρίζου. Για την ακρίβεια πρέπει να ευχαριστήσουμε όποιον την πρωτοσκέφτηκε για το ρόλο της Σαραγκίνα, αφού δέκα ακριβώς χρόνια μετά τη σαρωτική νίκη της στη Eurovision, ξαναθυμηθήκαμε ότι αυτή η καλλιτέχνιδα έχει αυθεντικό star quality- και ταλέντο διεθνών προδιαγραφών- και φυσικά πόσο αδικήθηκε τα τελευταία χρόνια που, ουσιαστικά άνοιγε το πρόγραμμα λαϊκών καλλιτεχνών στις μεγάλες πίστες. Η Έλενα δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τη Fergie που ερμήνευσε στο σινεμά τον ίδιο ρόλο, ενώ, όπως μου είπαν, έλαμψε περισσότερο από την αντίστοιχη Σαραγκίνα του Broadway.”

Έλενα Παπαρίζου - Nine

monopoli.gr

“Η Έλενα Παπαρίζου, πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή, εκρηκτική, σε έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, αυτόν της διαβολικής Σαραγκίνα, έκανε, ως ζωντανός πειρασμός, πολλούς να αναλογιστούν πώς θα ήταν μαζί της στην κόλαση! Ξεχώρισε για τις φωνητικές αλλά και τις χορευτικές της ικανότητες, με κορυφαία στιγμή την απόδοση του ξεσηκωτικού “Be Italian”.”

webmusic.gr

“Ξεχωριστή παρουσία η Έλενα Παπαρίζου!!! Υπέροχη μέσα στο φινετσάτο κόκκινο φόρεμα της, απογείωσε με την ερμηνεία της ως ‘Σαρακίνα’ την μουσική παράσταση. Κέρδισε, όπως ήταν φυσικό, με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της, το παρατεταμένο χειροκρότημα των ακροατών.”

Έλενα Παπαρίζου - Nine

Σχόλια