Έλενα Παπαρίζου 2016
Η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή την εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards 2016 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως πάντα έχει άγχος όταν βγαίνει στη σκηνή, παρ’ όλη την εμπειρία που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την εμφάνιση της στα Mad VMA δηλώνοντας:
“Νομίζω ότι με τα Mad Awards μπορούμε να κάνουμε συνεργασίες και πολύ ωραία πράγματα εδώ. Νιώθω πολύ καλά, γιατί πιστεύω πως όταν είμαστε υποψήφιοι είναι σαν να έχουμε πάρει το μισό βραβείο – αλλά κάποιος θα το πάρει μαζί του σπίτι στο τέλος. Είναι μία μουσική γιορτή για εμάς. Δεν διασκεδάζουμε απλά τον κόσμο από το σπίτι, αλλά και ο ένας τον άλλο.”

Ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν έχει άγχος όταν ανεβαίνει στη σκηνή, η ίδια εξομολογήθηκε:
“Πάντα έχω άγχος, πάντα νιώθω αρχάρια γιατί κάθε φορά δεν είναι το ίδιο κοινό από κάτω. Κάποιος που θα σε ανακαλύψει, κάποιος που θα σε κριτικάρει, κάποιος που θα σε αγαπήσει, κάποιος που δεν θα σε χωνέψει, υπάρχουν όλα αυτά. Έχω πάντα άγχος να μην επισκιάσει το άγχος αυτό που έχω αγωνιστεί για να κάνω. Δηλαδή να έχω τόσο τρακ που μπορεί να σταματήσει ο εγκέφαλος μου. Μου έχει συμβεί μία φορά η αλήθεια είναι, δεν θυμόμουν λόγια σε μία live εκπομπή στην Σουηδία. Σταμάτησα την ορχήστρα και ξαναξεκίνησα από την αρχή.”

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Σχόλια