10+1 λόγοι για τους οποίους η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρέπει να κερδίσει στο Dancing With The Stars

10+1 λόγοι για τους οποίους η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρέπει να κερδίσει στο Dancing With The Stars!

1. Γιατί έχει δουλέψει και εξελιχθεί παραπάνω από όλους στο φετινό show

eirinipapadopoulou3 2. Για να πάρει το αίμα της Κατερίνας Στικούδη πίσω, που πέρσι τερμάτησε στη δεύτερη θέση. Γυναικεία αλληλεγγύη!

Sexy! Δείτε τον καυτό χορό της Κατερίνας Στικούδη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στον ημιτελικό του Dancing! 3. Γιατί έφτασε στον τελικό με ταπεινές δηλώσεις, μετριοφροσύνη και πολύ κόπο.

10+1 λόγοι για τους οποίους η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρέπει να κερδίσει στο Dancing With The Stars4. Γιατί ήταν μια από τους φετινούς συμμετέχοντες που δεν είχαν ιδέα από χορό.

10+1 λόγοι για τους οποίους η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρέπει να κερδίσει στο Dancing With The Stars 5. Γιατί κάποτε στο X-Factor ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε γι’ αυτήν υποτιμιτικά, σήμερα όμως είναι ακόμα εδώ.

6. Γιατί έχει μια παιδική αφέλεια και δεν παίζει ανταγωνιστικά

10+1 λόγοι για τους οποίους η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρέπει να κερδίσει στο Dancing With The Stars
7. Γιατί επιτέλους πρέπει να κερδίσει και μια γυναίκα τραγουδίστρια στο Dancing

10+1 λόγοι για τους οποίους η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρέπει να κερδίσει στο Dancing With The Stars 8. Γιατί μπορεί και συνδυάζει sex appeal και ρομαντισμό καλύτερα από όλες

10+1 λόγοι για τους οποίους η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρέπει να κερδίσει στο Dancing With The Stars 9. Γιατί έχει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής showbiz, και αυτό από μόνο του αξίζει ένα βραβείο!

10+1 λόγοι για τους οποίους η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρέπει να κερδίσει στο Dancing With The Stars 10. Για το χορό που μας χάρισε με την Κατερίνα Στικούδη στον ημιτελικό

10+1 λόγοι για τους οποίους η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρέπει να κερδίσει στο Dancing With The Stars 11. Γιατί είναι “Ο καινούργιος έρωτας μας”!

Σχόλια