Ο Παντελής Παντελίδης επέλεξε το “Απλά Ελληνικά” στη λεωφόρο Ποσειδώνος για να γιορτάσει με τους θαυμαστές του την απονομή διπλής πλατίνας για το album του “Αλκοολικές οι Νύχτες”.  Από νωρίς οι ακροατές του ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8, οι φίλοι και συνεργάτες του Παντελή άρχισαν να μαζεύονται για να γιορτάσουν μαζί την επιτυχία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Παντελή.

Εκπροσωπόντας τον ΔΡΟΜΟΣ FM 89.8, η Γιώτα Τσιμπρικίδου ξεκίνησε την παρουσίαση και μας θύμισε μερικές από τις επιτυχίες του Παντελή, “Δεν ταιριάζετε σου λέω”, “Συνοδεύομαι”, “Πάμε στοίχημα”, “Παραμυθιάζομαι”, “Λιώμα σε γκρεμό”, “Αλκοολικές οι νύχτες” και έδωσε το λόγο στην Μαργαρίτα Μάτσα, διευθύνουσα σύμβουλο της MINOS EMI.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε πείσμα πολλών ο καλλιτέχνης που ήρθαμε απόψε να τιμήσουμε, όχι μόνο μπήκε με ορμή στα δισκογραφικά δρώμενα 1 χρόνο πριν, αλλά στην κυριολεξία ΣΑΡΩΣΕ !!

Άρχισε να κάνει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, από την στιγμή που παίχτηκε το πρώτο του τραγούδι στα ραδιόφωνα. Κάθε τραγούδι του κυνηγάει σε πρωτιές το προηγούμενο. Πάνω από 60 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube ! 6 φορές όσο πληθυσμός της Ελλάδας. Και το καινούργιο του τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε έχει ήδη 400.000 χτυπήματα !

Σπάνια σε ένα άλμπουμ υπάρχουν ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. Ο Παντελής το κατάφερε. Και πίσω από όλα αυτά, κρύβεται ένας ευαίσθητος δημιουργός, ένας συνεσταλμένος και ευγενικός άνθρωπος με συναίσθηση ότι ήρθε όχι απλώς για να ταράξει εφήμερα τα νερά της δισκογραφίας, αλλά για να μείνει και να μας χαρίσει πολλές επιτυχίες.»

Ο Παντελής αφιέρωσε την διπλή πλατίνα στη μητέρα του ευχαριστώντας την για την συμπαράσταση της και τη στήριξη της. Τέλος, της ζήτησε συγγνώμη για τα βράδια που δεν την άφηνε να κοιμηθεί όταν με την κιθάρα του έπαιζε τα τραγούδια του.  Με την παρουσία τους τον τίμησαν ο Βασίλης Καρράς, η Αμαρυλλίς, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Λευτέρης Πανταζής, η Ελένη Χατζίδου, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Νίκος Ζωϊδάκης ,ο Γιάννης Ιερεμίας, ο Κωνσταντίνος Ρήγος και πολλοί άλλοι. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον συνεργάτη του, επιχειρηματία, Κώστα Μπερτάκη και τον κόσμο που από την αρχή της σταδιοδρομίας του τον στήριξε τόσο θερμά.

[wzslider autoplay=”true” interval=”6000″ transition=”‘flash'” lightbox=”true”]

 

 

Σχόλια