Για το λαϊκοπόπ λέω απεταξάμην δήλωσε πασίγνωστος καλλιτέχνης! Ο Μπάμπης Στόκας έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Thema People και μίλησε για όλους και όλα.

Για το λαϊκοπόπ λέω απεταξάμην

O γνωστός καλλιτέχνης συμμετέχει για πρώτη φορά στην κριτική επιτροπή του δημοφιλούς show, X Factor, και αρχικά μίλησε γι αυτό ενώ διατύπωσε και την άποψη του για τα μπουζούκια! Σε κάθε του συνέντευξη ο Μπάμπης Στόκας μιλάει με ειλικρίνεια και απαντάει σύμφωνα με την άποψη του. Όσον αφορά το X Factor το οποίο και παρακολουθούμε, ο ρόλος του κριτή του ταιριάζει πολύ αφού έχει τεράστια εμπειρία στο τραγούδι αλλά και γιατί μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα νέα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό.

Μπάμπης Στόκας: “Για το λαϊκοπόπ λέω απεταξάμην”

Για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του X Factor είπε: «Πήγα μήπως μπορέσω εγώ να αλλάξω κάτι σε αυτό. Η πρώτη μου απάντηση ήταν αρνητική. Αυτό που μου είπαν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ -και ήταν ένας από τους λόγους που δέχτηκα- ήταν “έλα και αν έρθουν κι άλλοι όπως εσύ θα το αλλάξουμε, θα κάνουμε κάτι διαφορετικό”. Έχω την ίδια άποψη. Αυτό που βλέπαμε μέχρι σήμερα ήταν ο νικητής που έβγαινε συνήθως δεν ήταν ο καλύτερος, οι υπόλοιποι που ήταν καλοί τους πήγαιναν στα μπουζούκια, ενώ δεν ήταν για εκεί τα παιδιά».

Και πρόσθεσε: «Ήταν συμβιβασμός να καθίσω στην καρέκλα του κριτή γιατί εμένα δεν μου αρέσει η κριτική έτσι κι αλλιώς. Το πρόβλημα στη χώρα αυτή δεν προέρχεται από αυτούς που κρίνονται, αλλά από αυτούς που κρίνουν».

Για τα μπουζούκια δήλωσε: «Για το λαϊκοπόπ λέω απεταξάμην, όχι το λαϊκό. Είναι ζήτημα αισθητικής. Δεν έχει να κάνει με λεφτά αυτό.  Το να βγαίνεις στη σκηνή με φέρετρο και με άλογο και γύρω γύρω να χορεύουν μπαλέτα μου φαίνεται αστείο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καλλιτέχνης σε περσινές δηλώσεις του, είχε ταχθεί κατά των talent show και για το λόγο αυτό οι υπεύθυνοι δυσκολεύτηκαν να τον πείσουν.

Σχόλια