Όλα όσα θα δούμε απόψε στο Star Academy. Σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου ακόμα ένα επεισόδιο μέσα από το σπίτι της μουσικής Ακαδημίας που φιλοξενεί τους σπουδαστές του γνωστού ριάλιτι.

Όλα όσα θα δούμε απόψε στο Star Academy

Όλα όσα θα δούμε απόψε στο Star Academy

Οι πρόβες και οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα στο τρίτο Live, την Παρασκευή 31 Μαρτίου. Οι Σπουδαστές έχουν ξεκινήσει να μελετούν τα ντουέτα που τους ανατέθηκαν. Η Ειρήνη, που τραγουδά μαζί με τον Ηρόδοτο, φαίνεται να ζορίζεται έχοντας μεταφερθεί προσωρινά στο τμήμα του Βασίλη Κωστόπουλου και κατά τη διάρκεια της πρόβας της βάζει τα κλάματα και φεύγει από την αίθουσα.

Σε λίγο θα ζητήσει τη βοήθεια της Πωλίνας, καθώς έχει συνηθίσει να δουλεύει μαζί της και φαίνεται πως δυσκολεύεται με τις ασκήσεις αναπνοής και τις δεύτερες φωνές που καλείται να κάνει.

Ο Σταύρος μιλά με την Κατερίνα Γκαγκάκη και αναφέρεται στον ανταγωνισμό που αρχίζει να εκδηλώνεται στο σπίτι. Εκείνος ήταν που δήλωνε «ψώνιο» από την αρχή αλλά άλλους βλέπει τελικά να συμπεριφέρονται ως «ψώνια», με την αρνητική έννοια του όρου.

Η Σκεύη λέει πως πιέζεται και συγκρατείται να μην ξεσπάσει,  εκδηλώνοντας  τα νεύρα της σε υπερθετικό βαθμό, καθώς η συγκατοίκηση την ενοχλεί… Νιώθει πως δε μπορεί να μείνει λεπτό μόνη.

Αργότερα, δακρύζει όταν ακούει τη μαμά και την ανιψιά της στο τηλέφωνο. Δακρύζει κι ο Γιάννης, που συγκινείται ιδιαίτερα ακούγοντας τη μητέρα του στο τηλέφωνο.

Ο Νίκος Μαριάνος κάνει μια έντονη συζήτηση με την Έλενα, που δεν του συγχωρεί τις παρατηρήσεις  που της έκανε στο μάθημά του την περασμένη εβδομάδα. Η Έλενα έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι την ψήφισε, κάτι που επαναλαμβάνει στη συνέχεια και στους υπόλοιπους Σπουδαστές στο σπίτι.

Το ίδιο μεταφέρει και στην Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία ωστόσο δεν συμφωνεί ότι οι παρατηρήσεις ενός καθηγητή, δηλώνουν και την αντιπάθειά του, όπως ισχυρίζεται η Έλενα. Ο Στυλιανός μιλάει με τη μητέρα του, που τον προτρέπει να χαρεί την παρουσία του στην Ακαδημία και να μη μελαγχολεί.

Σχόλια