Οικονομόπουλος και Παπαρίζου ενώνονται μέσα από ένα mashup που μας άφησε άφωνους.

dival

Ο Βαλάντης ή αλλιώς Dival μαζί με τον Ραφαήλ ένωσαν τις επιτυχίες “Για κάποιο λόγο” και “Υπάρχει λόγος” του Νίκου Οικονομόπουλου και της Έλενας Παπαρίζου αντίστοιχα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το “Για κάποιο λόγο” υπογράφει μουσικά ο Γιώργος Σαμπάνης ενώ στιχουργικά η Ελένη Γιαννατσούλια και συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο “10” που κυκλοφόρησε το 2017.

Στο “Υπάρχει λόγος” την μουσική υπογράφει ο Ευθύβουλος ενώ τους στίχους η Ζωή Γρυπάρη και συμπεριλαμβάνεται στον ομώνυμο δίσκο της Έλενας Παπαρίζου που κυκλοφόρησε το 2006.

Ο Dival στο εξής mashup είχε γράψει τα εξής:

Το έχεις νιώσει και συ…Τη στιγμή που συνειδητοποιείς πως “για κάποιο λόγο” πρέπει να αποβάλλεις κάτι από δίπλα σου…Μια κατάσταση που διαρκώς παρασιτεί στα βάθη της ψυχής σου…Ακόμα και σε δεύτερο χρόνο, που μπορείς να βολιδοσκοπήσεις τα πράγματα με μια άλλη ματιά…Την ίδια στιγμή πιστεύεις πως “υπάρχει λόγος” να διεκδικείς όλο αυτό, πίσω στη ζωή σου.

Σίγουρα έχεις πονέσει. Ή μάλλον σε έχουν πονέσει. Ή για να μιλήσω ακόμη πιο συγκεκριμένα: σε έχει πονέσει. Αυτός. Σε έχει πονέσει σε σημείο που ακόμα και το άκουσμα του ονόματος του, κάνει το μέσα σου να σφίγγεται. Έχει πάρει στα χέρια του τα κομμάτια σου και παίζει. Και εσύ έκλεισες τα παντζούρια και άφησες τα τσιγάρα και τον καπνό να σε ζαλίσουν. Έχεις εναλλακτική. Μπορείς να σηκωθείς ,να ανοίξεις τα παράθυρα να μπει νέος, καινούριος, καθαρός αέρας και μετά να ανοίξεις ένα μπουκάλι κρασί πίνοντας στην υγειά του εαυτού σου. Δεν το κάνεις.Σε κατέστρεψε αλλά τον θέλεις πίσω. Τον έχεις τοποθετήσει σε ένα θρόνο και κάθεται εκεί ακούνητος . Στην άκρη της καρδιάς και του μυαλού σου. Και σου υπενθυμίζει συνεχώς την παρουσία του. Και την απουσία του. Ξέρω. Δεν μπορείς να τον ρίξεις απο τον θρόνο. Ή για να τα πούμε ξεκάθαρα: δεν θέλεις να τον ρίξεις. Αυτό είναι το σωστό ρήμα, ναι. Θέλω. Θελεις. Θέλει; Καταλαβαίνω. Η πάλη μέσα σου φουντώνει. Και χωρίς ξεκάθαρο νικητή. Σου έκλεψε το χαμόγελο και το άφησε να φύγει με το πρώτο αεράκι, ωστόσο εσύ, τον αναζητάς ακόμη. Έλα, πες την αλήθεια. Πόσες φορές έκλεισες τα μάτια σου προσπαθώντας να πιάσεις στον αέρα την μυρωδιά του; Πόσες φορές πέρασες δήθεν τυχαία απο εκείνη την γωνία ευχόμενος να τον συναντήσεις; ‘Υπάρχει λόγος για όλα αυτά;’ έρχομαι εγώ να σε ρωτήσω. ‘Για μένα, σίγουρα υπάρχει κάποιος’ μου απαντάς. Κείμενο: @aggelos_kalfas Βρείτε το βίντεο για το “Για καποιο λογο..Υπαρχει λογος” απο Νικο Οικονομοπουλο και Έλενα Παπαρίζου στο link μεσα στο προφιλ μου! . . #divalmusic . . #black #igersbnw @top.tags #bwoftheday #noiretblanc #noirlovers #bwbeauty #white #blancinegre #monochrome #bw_lover #bnw_creatives #blancoynegro #total_bnw #art #bw_society #bnw_fabulous #blackandwhite #www_bnw #bwstyles_gf #bandw #beautiful #perfect #nb #noir #bw #mono #bnw #monoart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DiVàl 🔺 Valántis (@dival_music) στις


Απολαύστε το!

Οικονομόπουλος και Παπαρίζου σε ένα mashup έκπληξη

Σχόλια